Hvad er Carbon Filter scrubbere?

November 5

Hvad er Carbon Filter scrubbere?

Hvis du arbejder i et kemi laboratorium, træ butik eller industrielle fabrikken, du måske har hørt om carbon filter scrubbere. Du kan endda have en carbon filter skrubber i din arbejdsplads eller dit hjem. Disse enheder er nyttige til at reducere støv eller pollen i luften, at tage ud af skadelige kemikalier og holde andre partikler noget ud af dine lunger. Men hvad der præcist er de, og hvordan fungerer de?

Air scrubbere

Air scrubbere er enheder at rengør luften ved hjælp af et filtreringssystem. I modsætning til deres navn, de ikke aktivt "krat" noget. I stedet, de blot passerer luften gennem et filter til at fjerne partikler eller kemikalier, der kan være flydende langs. At have en luft skrubber i dit hus kan hjælpe med at fjerne støv, pollen, pet dander eller røg rester. De bruges ofte i laboratorier, værksteder og virksomheder til at reducere bestemte luftbårne forurenende stoffer til stede på arbejdspladsen.

Filtre

De filtre, der anvendes af air scrubbere nødt til at fjerne luftbårne partikler, der kan ligge hvor som helst fra en tiendedel af en millimeter ned til en nanometer i størrelse. Dette gøres ved hjælp af et par forskellige slags filtre. Ene er en HEPA filter (højeffektiv partikler arrestere), som er et gitter af små glasfiber filamenter, og den anden er aktivt kul. Carbon filter scrubbere er luft scrubbere, der gør brug af aktivt kulfiltre.

Aktivt kul

Aktivt kul er et materiale, der er designet til at have som meget areal som muligt. Kulstofatomer er arrangeret i en struktur, der er fyldt med mange små porer. Et enkelt kilo af aktivt kul har over en kvadrat kilometer af overfladen. Som luften føres gennem et kulfilter, skubbes alle partikler og molekylær urenheder stede gennem disse små porer, kommer i kontakt med overfladen, hvor de har tendens til at holde. Med så meget areal er der en masse plads til partikler til at blive absorberet.

Gør aktivt kul

For at producere aktiveret carbon, skal kulstof-rige materialer behandles. Disse kan omfatte kul, træ, kul, råolie og endda kokosnøddeskaller. I fabrikken, disse materialer er jorden ned til et fint pulver og derefter varmes op i en ilt-frit kammer at slippe af ikke-CO2 vælgere uden det antændes. Den porøse struktur kommer om, når det opvarmes igen med ilt og damp. Forskellige justeringer til denne proces kan producere forskellige størrelser af porer og granulat.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com