Hvad er Chinch Bugs?

October 4

Chinch bugs er generelt kendt for at skade græs i solrige græsplæner. De sutter klorofyl fra græsset får det til at miste farve og i sidste ende dø. Det er et svært problem at løse, som de reproducere hurtigt og konventionelle skadedyrsbekæmpelse kan ikke vise sig meget effektiv i udryddelse af disse bugs.

Tegn på skader

Den mest oplagte tegn på at din plæne er blevet angrebet af chinch bugs er at selv kort efter vanding eller regn, din græs ser ud som om det visnen. Der er betingelser, dog. Denne effekt vil normalt stoppe overalt, hvor der er skygge, for eksempel som chinch bugs er bestemt for sollys. Græsset bliver gult som bugs har suget meget af saft fra græsset. Programrettelsen kan starte i midten af en stor solrig plet græs og spredes over tid.

Kontrol

På trods af at chinch bugs vil stadig leve i græs, der er vandes, kan hyppig vanding styrke din græs, så det kan overleve deres bopæl. Der er også mange typer af fejl, der vil bytte på chinch bugs, herunder visse typer af biller. Pesticider er ikke anbefales, da de vil sandsynligvis dræbe bugs, der typisk kill chinch bugs og årsag efter generationer af chinch bugs at trives mere end før. En undtagelse til denne regel er, hvis du bruger pesticider i løbet af April og begyndelsen af maj, da dette vil dræbe mange af hunnerne og deres æg.

Udseende

Chinch bugs er små, vingede insekter. Hver fløj har en lille, sorte trekant. Mens disse bugs er typisk ca 1/8th tommer, deres størrelse kan variere op til næsten 1/4 af en tomme. De aflange insekter er ofte forveksles med andre bugs. Især kan de let forveksles for big-eyed bugs, som er kortere og noget federe.

Livscyklus

Chinch bugs følger generelt en meget forudsigelig livscyklus. Første er æg lagt nær bunden af vinger af hvede eller græs. Æggene klækkes generelt efter en uge. Derefter tager det seks uger for insekter til at modnes. Under denne proces vil de slå fra rød til enten brun eller grå. Disse insekter vil derefter lægge deres æg på majs. Dette er andet af to generationer, der generelt sker pr. år. Hunnerne vil lægge 30 æg om dagen over en periode på omkring tre uger. Cyklussen gentages derefter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com