Hvad er Clemence læder?

July 14

Hvad er Clemence læder?

Af alle typerne af læder i verden er en af de mest værdsatte en sort kaldet Clemence læder. Dette luksus lædermateriale er elsket af top designere for sin konsistens og udseende og er traditionelt lavet af slagtning unge mandlige køer og garvning eller døende deres huder. Denne type læder har mange anvendelsesmuligheder, og genstande fremstillet fra denne bull kalveskind er blevet noget af et statussymbol over tid.

Sammensætning

Clemence læder, undertiden benævnt Taurillon Clemence læder eller Veau Taurillon Clemence, er fremstillet af de garvede, saltede skind af baby tyre. Dette må ikke forveksles med Togo læder, der er også lavet af skind af mandlige køer. Den væsentligste forskel er, at Clemence er lavet fra unge tyre, mens de mere stive Togo læder er lavet af gamle tyre. Du kan også se Clemence læder sælges som "Tyren kalveskind" læder.

Karakteristika

Clemence læder har en bred, flad korn. Fordi det er lavet fra yngre dyr, kan det ofte har en fløjlsagtig konsistens og hænge løst eller ser "slouchy", når de anvendes til fremstilling af designer håndtasker, afhængigt af opførelsen af posen selv. Denne type læder er modtagelige for vandskade og skal tørres straks hvis den bliver våd at forhindre blærer. Denne læder tager farvestof godt og ses ofte i lyse farver samt naturlige toner.

Designer tilbehør

Clemence læder er værdsat for sin føler og ser og bruges ofte til at gøre designer tilbehør, særlig tasker og punge. Blandt luksus er mærker, der gør regelmæssig brug af Clemence læder Hermes og Chanel. Fordi materialet er så fin, sælger Hermes punge fremstillet af denne type af læder til så meget som $4.500 i 2011.

Automotive polstring

Dels på grund af designer håndtaske industriens brug af Clemence læder, har denne type læder udviklet en luksus stamtavle, der har tiltrukket automotive virksomheder til at bruge læder til indre af luksus biler. Blandt disse virksomheder er Bugatti. Bugatti Veyron Fbg retails for $ 2.300.000 når outfitted med Clemence læder polstring pakke, som omfatter two-toned bull kalveskind sæder og læder paneler på det indvendige område mellem "cockpit" og bageste motor.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com