Hvad er Cross-Slot såning?

July 22

No-till landbrug er en måde at voksende afgrøder uden at vælte, rake eller bruge et værktøj kaldet en jord pick til at udgrave jorden hvert år for at forberede afgrøder. No-till landbrug metode anvendes i hele verden på grund af dets nedsat behov for arbejdskraft, og øget mængde af vand og næringsstoffer, der forbliver i jorden. Det nedsætter også feltet erosion. Cross Slot er en af de mest anvendte mærker af no-till landbrug oplukkere, adresser vedrører landmænd har med no-till landbrug. En no-till landbrug oplukker er et stykke af landbrugsudstyr, der ser lidt ligesom en boremaskine, der gør et hul i jorden til såning.

Frø dybde

Frø dybde konsistens er et af de vanskeligste problemer landbrugerne støder på, når ved hjælp af en no-till system. Der er flere problemer, at naturlig jord præsenterer, hvoraf den ene er frø dybde. For at få det højeste udbytte af afgrøder, holde alle frø på samme er dybde vigtig. Cross Slot produkter har hydrauliske elevatorer, der holder det skarpe hjulet selv uanset hvad jordstruktur er. Tværs af Slot-maskiner har også en indbygget elektronisk skærm, der måler frø dybde.

Slot form

Cross Slot åbnere oprette vandrette jord slots til frø og gødning. De fleste andre no-till åbnere oprette lodrette slots eller skrå slots, der kun passer til en frø. Derudover er lodret og skrå slots sværere at lukke, især når der beskæftiger sig med i fugtig jord. Horisontale slots tuck frø under en klump jord, og sørg for, at frøene er altid dækket.

Traktor krav

For at trække en Cross Slot maskine, skal en traktor have otte til 10 hestekræfter for hver oplukker på rullende jorden, som er jorden slags forsigtigt ændringer stigninger, hverken at være helt flade eller stejle og kuperet. På blødere jord, syv til otte hestekræfter vil være tilstrækkeligt, og du skal muligvis op til 15 hestekræfter pr. oplukker på stejle bakker. Denne magt krav kan reduceres ved lavere hastigheder eller baseret på mængden tid den no-jordbearbejdning metode har været brugt.

Jord rester

Opretholde den rigtige jord rest er en bekymring i no-till landbrug. Cross Slot åbnere stole på dette for at sikre, at frøene dækkes. Men den avancerede kontrol af frø dybde, befrugtning funktioner og frø placering tillader Cross Slot dåseåbnere til at håndtere jord rester uoverensstemmelser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com