Hvad er dæk skruer?

May 30

Dæk skruer anvendes under dæk konstruktion. Ved hjælp af høj kvalitet dæk skruer vil afhjælpe adskillige problemer, der måtte opstå fra brug af lavere kvalitet skruer, herunder revner, splits, søm hæve og mushrooming bestyrelser.

Funktion

Dæk skruer er designet til at fastgøre dæk boards til gulv bjælker. Disse skruer er udformet forskelligt fra regelmæssige skruer – de vare længere under høj trafik og udendørs elementer.

Dele

En skruehovedet, skaft (threading) og skrue punkt er de dele, der omfatter et dæk skruen.

Funktioner

Et dæk-skrue hoved er typisk firkantet (i modsætning til en Phillips hoved) at forhindre stripping. Shanks varierer i længde og bredde, som regelmæssige skruer. Skruen er skarpe og smalle aktivere let adgang til bestyrelser og strøer, eliminerer behovet for pilot huller.

Materiale

På grund af behovet for at modstå elementerne, er en dæk skruen materiale det vigtigste element. Rustfrit stål er et populært valg på grund af dens modstandsdygtighed over for korrosion.

Konsekvenser

Ved hjælp af lav kvalitet dæk skruer kan resultere i knækkede skruer, installationsproblemer og træ komplikationer. Dette vil kompromittere stabilitet og liv af dækket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com