Hvad er de afgørende faktorer i ved hjælp af solenergi til at generere elektricitet?

January 17

Hvad er de afgørende faktorer i ved hjælp af solenergi til at generere elektricitet?

Som kilder til energi nedbryder, folk har brug at finde nye og innovative måder at producere energi. Solenergi er produceret af solpaneler. Disse er sammensat af små kasser, der holder arrays af solceller. Når de udsættes for sollys, genererer de elektricitet. Ved hjælp af disse arrays kan magt op din computer eller hele huset, hvis du øger antallet af solpaneler. Men for at forstå hvis køber solpaneler er rigtige for dig, der er afgørende faktorer, der skal tages i betragtning.

Vs costbenefit

Når du overveje at købe solpaneler for at generere elektricitet, skal du overveje omkostninger. Du kan købe solpaneler på big box detailhandlere, men de er dyre. Overveje omkostningerne i forhold til fordelene. For eksempel, hvis du bor i et klima med rigelige solskin, kan solpaneler være en klog investering. Du bliver nødt til at købe flere solpaneler til at gøre en betydelig indvirkning på dine krav til elektricitet. Kontrollere, om de langsigtede fordele vil retfærdiggøre de startomkostninger.

Vejret og årstiden

Vejr og variationer i sæsonerne også påvirke produktionen af din solpaneler. Vinklen på solen ændringer med tidspunktet på dagen, og de sæsonsvingninger påvirker eksponeringen af solpanel direkte sollys, der påvirker output. Under regnfuld sæsoner og overskyet vejr bliver direkte sollys ikke så intens som på en klar dag.

Materiale valg

Valg af materiale er vigtigt at opnå optimale output; monokrystallinske, plycrystaline og tynd solpaneler kan bruges til at oprette solpaneler. Output varierer imidlertid blandt tre. Monokrystallinske er den dyreste, men også sikrer den højeste grad af effektivitet. Omvendt, tynde solpaneler er den billigste solar converter, men niveauer af elproduktionen er minimal.

Panel størrelse

Når det kommer til er elproduktion fra sollys, større bedre. Jo større areal, der udsættes for solen, jo højere den producerede elektricitet. Bruge en simpel ligning for at tilnærme størrelsen af paneler til at generere optimale niveauer af output: ampere gange volt er lig med watt.

Panelet betingelser

Støv indsamlet på panelerne over tid handlinger som en obstruktion mellem solen og solpaneler. Denne obstruktion påvirker outputtet drastisk. For at sikre optimal effektivitet, er ren paneler vigtigt. Da panelerne skal udsættes for sollys for produktionen, skal du rydde paneler på en ugentlige eller selv dagligt afhængigt af mængden af støv indsamlet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com