Hvad er de bedste måder at deltage i sort jern rør?

June 10

Hvad er de bedste måder at deltage i sort jern rør?

Sort jern rør er en heavy-duty rør ofte anvendte kanal gasser og farlige væsker. Mens pålidelig, sort jern rør er stive og kræver mange fælles beslag og stik for at navigere små rum. Hver enkelt af disse samlinger skal forsegles korrekt, når røret er sluttet, især når røret er brugt til at pumpe naturgas eller propan. Hvis du opretter en sort jern rørsystemet i dit hus, slutte sig til dem med de rigtige materialer og teste rørsystemet, når du er færdig.

Forbindelser og bånd

Leddene er forseglet med rør forbindelser og/eller tape. Være forsigtig med at bruge fugemasse tape på sort jern rør--lækager, der kan undslippe fortid den threading kan sandsynligvis gøre det forbi bånd, og båndet vare ikke så længe som den inderste tætningsmasse. Udelader båndet mindst indtil du teste for utætheder. Rør sammensatte, på den anden side er typisk betragtes som mere pålidelig end båndene. Kig for dette stof på din VVS butik. Det kan også være kendt som rør dope eller rør bond. Coat indersiden af rørgevind med sammensatte før du skrue dem i. Sammensat vil blive kilet ind tråd rum, som du skrue røret ind i fælles, forsegling det med en lufttæt blokering.

Hvis du bruger tape, Pak det ind i fuld stykker omkring rør, stampning det som du gå for at undgå eventuelle luftbobler eller andre problemer. Holde øje åbne for pipe-forsegling ledning på din VVS butik så godt. Denne ledning er viklet trådene og er normeret til nogle gas installation. Det fungerer på en lignende måde at rør sammensatte uden den samme rod.

Montering og afprøvning for utætheder

Brug låsning tråde og samlinger, der er normeret til sort jern applikationer, normalt naturgas linjer. Disse fuger er designet til at låse tråde på plads og skabe en sæl ud over forsegling forbindelser du allerede brugt. Du vil så meget beskyttelse fra enhver mulig gaslækager som muligt. Skrue rørene langsomt ind i de stik, og sørg for de er niveau og at der er nogen mangler i tråden.

Når du er færdig forbinder rør-længder og røret er tilsluttet, pels hele røret sektioner i en tyk sæbe og vand blanding. Hvis der er nogen lækager, vises de som luftbobler stiger langs leddene i røret. Hvis du finder nogen, lukke systemet ned og løse problemet. Der er også en kommerciel lækage detektor blanding tilgængelige der gør de samme ting.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com