Hvad er de fire kontakter på en udendørs lys Timer?

September 17

Hvad er de fire kontakter på en udendørs lys Timer?

En udendørs lys timer styrer når udendørs lys er lukket på og slukker. Udendørs lys timere generelt kommer i tre typer: outlet plug-in med manuelle indstillinger, outlet plug-in med digitale indstillinger og en, der forbinder direkte til hjemmets elektriske ledninger system. Outlet plug-in model med manuelle indstillinger har en række forskellige parametre til at indstille timeren.

Start og Stop

Udendørs lys timeren har to switches eller knapper knyttet til tal. Switche-- eller ringe på nogle modeller--er flyttet til når lysene slå til eller fra. Én switch angiver tiden lysene tændes og én parameter angiver når lysene slukket. Nogle modeller har knapper til at vælge et antal gange i løbet af dagen, når lyset tænder og slukker.

Manuel tænd/sluk

Tidtager må ikke bruges hele året. Nogle beboere indstille timeren når de ikke er hjemme i lange perioder af tid eller i feriesæsonen, når hjemmet er indrettet med udendørs lys. En anden switch på timeren er en on/off-knappen til at slå det fra når det ikke er i brug. Når timeren er vendt tilbage, bruger det sin nuværende indstillinger til at tænde lysene og slukke.

Manuel Reset

Knapper, switche og gadgets på en timer kan være forvirrende. Omstændigheder som sommertid og sæsonen ændringer kan kræve nulstille timeren til sin oprindelige fabriksindstillinger. Nogle modeller har en "Manuel Reset" knappen for dette. Da reset-knappen er trykket på en manuel timer, gå alle indstillinger tilbage til deres oprindelige tilstand til at give dig mulighed for at tilpasse timeren igen.

Hvordan man bruger

Indstilling en udendørs lys timer er en forholdsvis simpel proces. Mange modeller er farvekodet for at udpege dagslys og aftentimerne. Stikket timeren i den passende stikkontakt sluttet til de udvendige lys. Hvis lys forbindelse til flere forretninger, kan flere timere være påkrævet. Start ved at indstille det aktuelle klokkeslæt på skiven eller skifte. Vælg time på skiven eller skifte for at tænde lys, så vælg time at slukke lysene. Sikre, at manuel tænd/sluk-knap er tændt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com