Hvad er de forskellige typer af sengerammer?

October 18

Hvad er de forskellige typer af sengerammer?

Når Indret et soveværelse, tilbyde forskellige typer af sengerammer dig en bred vifte af måder at gøre mest muligt ud af din plads. Forskellen mellem en seng på risers og en køjeseng kan betyde forskellen mellem et og to børn, der bruger et værelse. På grund af dette, kan overvejer forskellige typer af sengerammer hjælpe dig med at visualisere den rumindretning før købe en seng og måske gøre en dyre fejl.

Justerbar sengerammer

Købe en justerbar sengeramme, hvis du har et barn, der nu har en dobbeltseng, men senere kan kræve en fuld eller dobbelt seng. Disse rammer kan udvide fra twin til fuld eller dronningen til kongen, at lade dig ændre madrassen uden at skulle købe en ny sengeramme. Disse modeller er ofte meget standard rammer uden gavle, som du kan købe separat.

Trille sengerammer

En trille seng er en sengeramme med ramme for en anden madras lagret under det, som regel som en skuffe eller i en anden pull-out form. Disse rammer er perfekte til overnattende gæster, især børn, som de normalt er twin-størrelse. Imidlertid overveje det faktum, at de begrænser under-seng opbevaringsplads.

Kombination sengerammer

En kombination sengeramme har en indbygget boks foråret, så du ikke behøver at købe en separat vare end madras at bruge sengen. IKEA modeller er ofte udstyret med denne form for rammen.

Køjeseng rammer

Køjesenge er et populært valg, især for børn, da de stak en seng på toppen af en anden for at spare plads. De er normalt forbundet med en stige. Men de kan være farlige for yngre børn; sikrere modeller vil komme med en vagt jernbane for den øverste køje og en robust, godt vedlagte stige.

Sengerammer med ruller

Mange sengerammer, herunder nogle sorter af de ovennævnte, kommer med ruller på fødderne for let bevægelse. Hvis du ofte nyistandsætte eller blot ønsker fleksibilitet, når det kommer til udsmykning med en tung seng, overveje at købe en ramme med ruller.

Sengerammer med opbevaring

Køb sengerammer med indbygget opbevaring, hvis du har begrænset lagerplads. Disse senge ligner ofte trille senge, med skuffer eller hylder under madrassen. Du kan finde dem i mange forskellige størrelser, fra twin-størrelse til King-Size.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com