Hvad er de forskellige typer af skuffen glider?

February 20

Hvad er de forskellige typer af skuffen glider?

Skuffen glider, også kendt som dias, der bruges i kabinet til at åbne og lukke skuffer ubesværet og at reducere banging ved lukning. Fire grundlæggende type af skuffen glider anvendes, hver af hvilken støtte forskellige vægt belastninger. Disse vigtigste typer klassificeres efter monteringsstedet for glider. Skuffen glider kan også tilbyde yderligere funktioner, afhængigt af producenten, såsom automatisk lukning eller udvidelser.

Side Mount

Side-mount skuffen glider er den mest anvendte type, fås i forskellige længder, kvalitet og vægte. Side-mount glider er monteret på ydersiden af de skuffe sider og interiør af kabinettet. Montere dem er normalt en enkel proces, men glider er synlige hver gang du åbner skuffen.

Center Mount

Monteret under midten af skuffen, er center-mount skuffen glider ofte let. Glide og hardware er usynlige fra toppen af skuffen, og når skuffen er åben. Vægten rating, men for center-mount glider er normalt lys, fordi der er en enkelt glide støtte skuffen i stedet for to.

Undermount

Når du ønsker en skjult skuffe glide, men kræver en, der kan håndtere en betydelig mængde af vægt, anvendes ofte en under mount skuffe glide. Under mount glider er monteret i bunden af skuffen, montering på indersiden kant på hver af den skuffe sider. Hardwaren er usynlig, men i modsætning til center mount glider, der er to glider, gør det muligt for dem at støtte mere vægt.

Europæiske

Kaldes også side-mount undersiden skuffen glider, har europæiske glider en mellemlang vægt rating, hvilket er omkring 100 £. Disse glider montere i bunden af siden af skuffen og på indersiden af kabinettet. De er typisk de mest overkommelige type af glide og er forholdsvis enkelt at installere. Hardwaren er synlige, men mindre synlige end side-mount glider fordi det ligger lavere ned i skuffen nederst.

Konfigurationer

Af de fire vigtigste typer af glider, kan flere konfigurationer gøre én glide mere ønskeligt end den anden. For eksempel, kan glider fuldt udvide, hvilket betyder, at skuffen kan glide langs den fulde længde af glide, eller de kan være tre-kvart forlængelse. Nogle glider kan have en extender knyttet til dem, så du kan trække skuffen over længden af de faktiske skuffe sider. Hver glide vil have en vægt rating som godt. Nogle typer kan håndtere kun 50 lbs. i vægt, hvilket gør dem en let glide. Andre glider kan håndtere en mellemlang vægt 100 lbs. derover.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com