Hvad er de forskellige typer af toiletter?

January 22

Hvad er de forskellige typer af toiletter?

For dem af os i USA er den eneste toilet, der holder kendskab rejst, trone-lignende toilettet populariseret i 1800-tallet. Men, mange slags toiletter findes over hele verden. Nogle af dem er angiveligt bedre for folkesundheden og sundheden for miljøet end hævet toiletter. For eksempel, jordoverfladen squat toilet giver mulighed for en mere primal bruger holdning og kompost toilet genbruger menneskelige affald næringsstoffer og lægger dem tilbage i jorden.

Hævet Toilet

De fleste mennesker i USA er bekendt med den hævet toilet. Hævet toiletter tillader brugeren at sidde over jorden, som i en stol. Typisk hævet toilet flush i et rørledningsført kommunalt spildevand behandlingssystem. Hævet toilet flush ved hjælp af den gravitationelle kraft den toilet vand eller en elektrisk induceret vakuum til at suge affaldet ned. Dual flush toiletter har to separate flush knapper eller greb. Denne funktion sparer vand, fordi brugeren kan vælge en halv flush for urin eller en hel flush for fecal spørgsmål.

Squat Toilet

Squat toiletter, også kaldet Eastern eller naturlige-position toiletter, forlange brugernes hen til squat ned for at nå frem til skålen. Indtil 1800-tallet Thylejren de fleste mennesker i verden samtidig fjerne deres kropslige affald. Dog rejst med opfindelsen af indendørs VVS, toiletter steg i antal især i den vestlige verden. Selv om at miste popularitet på grund af vestlige indflydelse, fortsat mange lande såsom Japan og Tyrkiet bruge disse jordoverfladen toiletter. Nogle sundhedsprofessionelle insistere på overlegenhed af squat toiletter for digestive sundhed.

Bidet toiletter

Bidet (udtalt som "bih-dag") toiletter indeholde vand tud installeret i toiletkummen. Disse tude direkte strømme af varmt vand til brugerens affald-evakuering kropsdele til støtte i at holde sådanne dele ren efter brug af toilet. Som squat toiletter er Bideter langt mindre populær i USA end i andre dele af verden. Nogle sundhedsprofessionelle mener også ligesom squat toiletter, bideter forhindre urinvejsinfektioner, spredning af udslæt og andre sundhedsmæssige forhold.

Kompost Toilet

Kompost toiletter eller udhuse, må ikke anvendes indendørs VVS. I stedet, disse toiletter indsamle affaldet, brugerne indbetaler. Affaldet er derefter fjernes til en separat placering at nedbrydes. Ideelt, affaldet nedbrydes aerobt for over et år. Hvorefter, den resulterende kompost er velegnet til have og jord anvendelse. Personer, der ønsker at udnytte og genbruge menneskelige affald næringsstoffer bruge kompost toiletter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com