Hvad er de forskellige typer af vandkilde varme & afkøling enheder?

June 3

Hvad er de forskellige typer af vandkilde varme & afkøling enheder?

Vand kilde enheder er enheder, der bruger vand til at overføre varmen fra sted til sted. Ikke alle opvarmning og afkøling enheder bruge vand; mange kun overføre varmen til og fra luften ved hjælp af kølemidler, og vand er ikke en del af systemet. Men nogle systemer at opvarme eller afkøle vand direkte at hjælpe med at forenkle processen. Den mest almindelige vand kilde enhed er varmepumpen, men flere andre enheder bruges også af fabrikker og boligejere både.

Vand Chillers

Vand chillers er enheder designet specielt til at køle vand. Disse systemer bruger lignende køleanlæg køleskabe, men med en vigtig forskel: de cool et reservoir af vand i stedet for et rum af luft. Nogle af disse systemer er meget enkel og bruges til at holde drikkevand koldt. Andre er mere komplicerede og bruge koldt vand til at køle ned hele fabrikker.

Vand kilde varmepumper

Vand er generelt en meget mere effektiv medium til transport af varme end luft, som giver mulighed for vand-kilde varmepumper til at flytte varme frem og tilbage langt hurtigere end disse enheder at blæse luft gennem ventilationskanaler. Vand-kilde varmepumper er almindelige i store bygninger, der bruger et centralvarmeanlæg. Vandrør optager mindre plads end luft ventilationskanaler i de fleste situationer, og energibesparelser er maksimeret i store områder.

Solar vandvarmere kilde

Solar vandvarmere kilde er en af de mest simple former for opvarmning enheder. Ulempen til disse systemer er, at deres eneste brug er at varme vand til husholdningerne, ikke cool det. Solpaneler er designet til at absorbere varmen fra sollys; i stedet for at konvertere varme til elektrisk strøm, overføre panelerne bare varmen til vand, som supplerer normale varmepumpe vandreservoirer for at spare penge.

Geotermisk enheder

Geotermisk enheder er designet til at opdrage varme fra under jorden for at effektivt varme huse og vand. Disse er kendt som jorden source varmepumper, men de har brug for vand til at overføre varmen op til huset effektivt. Nogle trækker vand fra brønde, når de har brug for det, mens andre køre et lukket kredsløb af vand kontinuerligt gennem systemet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com