Hvad er de forskellige typer af vaser?

December 28

Hvad er de forskellige typer af vaser?

Hvis du er en fan af friske blomster, eller ligesom tilføje dekorative indslag til dit hjem, så en flot vase kan være vejen at gå. Vaser kommer i alle former, størrelser og farver, og kan matche næsten enhver motiv. Lære lidt om de forskellige typer af vaser, du kan bruge til at give dit hjem dit eget personlige præg.

Glas

Glas vaser kan trække ud en bred vifte af udseende. For en enkel, klassisk appel, kan du tage en tynd fløjte glas vase og arrangere med fire eller fem tulipaner eller roser. Hvis du går til en funky look, prøve at fylde dit glas vase med odds og ender som farvede sten eller kunstige bær skal vises og ses tydeligt gennem glasset.

Krystal

For en mere dyrt og elegant look er krystal vaser vejen at gå. Krystal vaser er som regel skåret med et smukt design i dem og kan virkelig gnistre når de sættes i et område af sollys i hjemmet. De er typisk fyldt med lange-stamceller roser eller andre elegante blomster.

Ler

Ler vaser kan være sjovt at lege med, fordi der er så mange muligheder. Du kan finde dem i høje, kort, tyndt eller bred stilarter og i en række farver. Hvis du finder en ler vase du elsker, kan du endda male over det med akryl latex maling og tilføje din egen personlige flair til vasen.

Beaded

Beaded vaser er funky vaser, der er lavet ved at tage en ledning ramme og tilføje indviklet beading udenom. Beaded vaser kan være lidt sværere at finde, men du kan prøve sparsommelighed butikker, trendy indretning butikker eller se online. Falske blomster er bedst for beaded vaser, som de ikke kan holde væsker. Eller du kan udfylde dem med genstande som kunstige frugter og grøntsager, farvet sten eller potpourri.

Metal

Metal vaser er en smule mere kompliceret og dyrt, og har mere af en antik look til dem. Metal vaser er typisk højere ende, fordi de fleste vil have en form for detaljeret design indgraveret på dem i guld eller sølv. Du kan finde disse på antikke butikker, salg af ejendom eller på nogle indretning butikker. De har en fordel i, at de er mindre tilbøjelige til at bryde skulle opstå en ulykke.

Korte

Korte, brede vaser, normalt cylinder eller skål formet, er også populære i home decor. Disse vaser er normalt glas eller ler og er ideel til flydende fyrfadslys eller flydende blomsterknopper. Du kan også udfylde dem med kunstige frugter, sten, farvet-småsten eller sten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com