Hvad er de geotekniske egenskaber for økologisk jord?

November 4

Økologisk jord materialer er karakteriseret ved rige tekstur og højt vandindhold i forhold til sand og ler jordtyper. Geotekniske egenskaber af økologiske jord har at gøre med sin belastning informationsbærende kapacitet, eller dens evne til at bære vægten af en bygning struktur eller en dam. Disse egenskaber måle en jord sammensætning, fugtighed og dens evne til at konsolidere i en stabil masse.

Jordbundens sammensætning

Geotekniske egenskaber beskæftige sig med de mekaniske aspekter af jorden med hensyn til dets anvendelse som et ingeniør eller byggemateriale. Jordtyper opfører sig anderledes og giver varierende grader af stabilitet, når brugt som et fundament for opbygningen af formål, ifølge er Forum, en akademisk ressource forum. I almindelighed, jordtyper falder ind under en af tre klassificeringer: fint kornet, grove kornet og høj økologisk. Økologisk jord består af store mængder af rådnende materialer fra planter og dyr rester, som skaber en tæt, kornet jordstrukturen. Som et resultat, økologisk jordpartikler har tendens til at holde på fugt, hvilket gør for et materiale, der let ændringer i form og størrelse. Forskellige jord miljøer indeholder varierende mængder af organisk materiale, som har væsentlig indflydelse på hvordan jorden understøtter en vægtet struktur.

Jordfugtighed

Jordens vandindhold påvirker graden af plasticitet i en jord miljø, i overensstemmelse med integreret udgivelse, en oplysninger-baserede referencested. Plasticitet er en geoteknisk ejendom, der måler en jord begrænsninger ud fra dets evne til at ændre i en fast eller flydende form når vand anvendes. I realiteten, påvirker en jord vand-absorption grænser dens evne til at bevare sin form under skiftende vilkår. Den naturlige vandindhold fandt i organiske jorder kan variere betydeligt i respons til ændringer i atmosfæren. Dette, kombineret med en tæt, grynede konsistens, let cirkulerer vand gennem en jordmiljøet. Disse aspekter af økologisk jord gøre for en dårlig konstruktion materiale med hensyn til at give et solidt grundlag for en bygning struktur.

Konsolidering priser

Satsen for konsolidering i økologisk jord materialer har at med hvordan forskellige områder i et miljø, reagere på den ekstra vægt af en struktur, som en dam eller embankment. Vægt er anvendt en jordoverflade, er vand og luft materialer fordrevet, som forårsager overflade til at synke. Som jorden synker, bliver dens komponent materialer mere konsoliderede som vand og luft er skubbet ud. I tilfælde af store strukturer, konsolidering eller synker sker hurtigt i starten og kan fortsætte over tid som Jordens partikler omfordele inden for deres miljø, i overensstemmelse med den elektroniske Journal af polske landbrugs universiteter. Som partikler kan nemt ændre i størrelse og form, producere økologisk jord varierende grader af konsolideringen i forskellige områder. Disse områder vises som stress stier, der dannes, når vægten er anvendt, hvilket kan gøre for en stabil eller ustabil materiale alt efter hvor stress stierne vises.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com