Hvad er de lille Orange Bugs på mine planter?

January 8

Hvad er de lille Orange Bugs på mine planter?

Ingen gartnere ønsker at se lille orange bugs på deres grøntsager og sommerblomster. Insekter er uappetitlige og kan være ansvarlig for at sprede sygdom og bakterier blandt planter. Det er vigtigt at identificere bugs i stedet gå efter dem vilkårligt, fordi nogle af disse fejl kan faktisk være en stor hjælp i haven miljøer.

Orange Bugs

Milkweed bugs er små og orange eller rødlig-orange farve. Hanner og hunner har sorte markeringer på deres organer. Milkweed bugs æder planter, mest almindeligt milkweed planter og solsikkefrø, og er normalt findes på undersiden af bladene. Mexicanske biller har også orange organer og sorte markeringer. Mexicanske biller lever af bønner i haven. Squash biller, som ser meget ens, spiser græskar, squash og meloner. Den bronze orange bug vil alvorligt skade citrustræer, sucking sap lige ud af frugter og blomster.

Orange markeringer

Stinke bugs, som spise tomater og andre haveplanter, har tydelige orange markeringer på deres grønne organer. Fordi de grønne dele af stank bugs blanding i så godt med omgivende planter, de orange markeringer står. Sydlige kartoffel wireworms har levende, orange-rød hoveder i slutningen af deres gullig organer. Kartoffel wireworms spise rødderne af planter, beskadige dem væk under jorden.

Hjælpsom fejl

Lady biller, også kendt som lady bugs, er meget nyttige i haven. Ikke alle dame bugs er sort og rød; de har ofte orange organer og tydelige markeringer på dem. Lady bugs spise ødelæggende bladlus, der lever stærkt af plante løv. Ud over bladlus spise dame bugs thrips, mealybugs og mider. Alt det, dame bugs spise er potentielt skadelig for planter. Hvis du finde orange dame bugs i haven, lad dem der.

Umodne Bugs

Som voksne er rove biller sort eller brun i farven. Rove Bille larver ligne gul-orange orme med ben, og de lever af andre insekter. Minut pirat bugs er sort og hvid i voksenalderen men gul-orange mens de er nymfer. Nymfe minut pirat bugs også bytte om skadelige insekter, herunder larver, bladlus, mider og thrips.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com