Hvad er de mest miljøvenlige rør til vand?

September 20

Hvad er de mest miljøvenlige rør til vand?

I dag, kan er miljøvenlig anvendes på alle mulige steder i vores hverdag---fra det tøj vi bærer til den mad, vi spiser. Men hvad nogle mennesker kan ikke mener er hvordan vand rørsystemer i vores hjem kan påvirke miljøet. Der er flere miljøvenlige materialer til rør, der kan gøre en forskel i mere end én måde.

Kobber

Kobber betragtes som en miljøvenlig materiale til vand rør fordi installationen af kobberrør ikke kræver opløsningsmiddel-baseret lim, der indeholder flygtige organiske forbindelser, som bidrager til forurening og global opvarmning og anses for at være skadelige for dit helbred. Kobber kan genbruges, og er derfor betragtes som en fornyelig ressource, fordi det ikke mister nogen kemiske eller fysiske egenskaber. Så længe det bortskaffes korrekt, kan det være et miljømæssigt sikkert valget, fordi processen med minedrift kobber kan udstødning naturressourcer og i sidste ende medføre forurening, og emissioner. I betragtning af den høje værdi af kobber er personer mere tilbøjelige til at genbruge eller sælge deres brugte kobber, som er et plus for miljøet. Det anslås, at 80 procent af kobber udvindes er stadig i brug i dag.

Støbejern

Støbejern er et miljømæssigt sikkert valg for rør, fordi det er lavet af 100 procent genanvendt metaller, herunder omsmeltede råjern blandet med metalskrot og undertiden skrot stål. Det er også genbrugelige, og installationen kræver ingen flygtige organiske forbindelser, der findes i lime, der anvendes til at fastgøre de fleste plastic rør. Det er en holdbar og effektiv form for rørene på grund af dens soliditet og tæthed.

Galvaniseret stål

Galvaniseret stål anses en miljøvenlig valg, fordi det kan være smeltet og genanvendt. Den galvaniserede overfladebehandling på stål, som er lavet af 98 procent zink, er 100% genanvendeligt og er hvad der giver den dens holdbarhed---belægningen selv kan vare op til 40 år. Holdbarheden af galvaniseret stål også gør det en skånsomme materiale, fordi kun lidt eller ingen vedligeholdelse er nødvendig for levetiden af rørene.

PEX

Krydsbundet polyethylen slanger (PEX), som kobber og støbejern, kræver ikke lodning eller lim, der producerer giftige dampe som PVC rør kræver, at gøre det miljøvenlige i henseende. Det er mere støjsvag end PVC eller kobber, og har en temperatur kapacitet på 200 grader Fahrenheit. På den anden side, der ikke kan genbruges PEX, hvilket er en kæmpe ulempe, når de overvejer studier om miljøvenlige rørsystemer til dit hjem.

Pipe isolering

Hvis du ikke har råd til at erstatte din gamle rørsystemet højre væk men stadig ønsker at reducere din miljøpåvirkning, er tube pipe isolering en nem og effektiv måde at spare energi. Pipe isolering hjælper med at reducere varmetabet med op til 80 procent, og vil hjælpe sveden på kolde vand rør. Det vil ikke kun hjælpe miljøet ved at spare energi, men vil hjælpe dig ved at gemme dine penge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com