Hvad er de mindste dimensioner for en køkken Countertop Prep område?

May 10

Prep køkkenområde, eller arbejdsplads, skal komfortabelt rumme mindst én cook. Uden tilstrækkelig bordplads til tilberedning af mad, vil du ende op vandre rundt i køkkenet på jagt efter mere areal. Ifølge National køkken og Bad Association, når boligejere bliver spurgt, hvad de ikke lide mest om deres køkken, topper mangel på bordplads listen. For at undgå fremtidige beklagelse, overveje din madlavning stil og design plads omkring dine behov.

Mindstemål

Prep-området skal måle mindst 36 inches lang 24 inches dyb, følge de retningslinier af National køkken og Bad Association. For at imødekomme to kokke, skal køkkenbordet strække 60 til 72 inches. Prep rummet skal flyde som en kontinuerlig del af køkkenbordet og sidde ved siden af en vask. Hvis du er højrehåndet, vil du ønsker den prep plads til højre for vasken; Hvis du er venstrehåndet, kan du placere din prep plads til venstre for vasken.

Counter højde

Hvis du er mindre end 5 fod 8 inches høj, kan du overveje at sænke højden af den prep plads. De fleste bordplader er 36 inches fra gulvet, men kortere personer foretrækker en 28-tommer høje overflade for at forberede mad. For at komfortabelt hak veggies og Bland ingredienserne i en skål, skal tælleren hvile 7,5 inches under dine albuer. Af svimlende højde af dit køkken bordplader, skal du oprette æstetiske interesse og en tilgængelig køkken.

Arbejde trekant Versus aktivitetscentre

I årtier indarbejdet køkken designere en perfekt arbejde trekant i hvert design. Selvom arbejde trekanter passer godt i mindre rum, give aktivitetscentre mere mening i dagens oversize køkkener. I stedet for at planlægge en trekant, Tænk på køkkenet som et rum med tre eller flere separate zoner. Udpege et område til opvaskemaskine og fødevarer forberedelse, én zone til køleskab og mad opbevaring og et andet område for madlavning og køkkengrej. Andre mulige aktivitet hubs omfatter en kaffe center, pantry og opbevaring område, vin center og en pejs eller afslapning zone.

Øen drømme

På grund af sin størrelse og form gør en ø med en vask den ideel overflade for to eller flere kokke. Men hvis det er alt for massiv og uforholdsmæssig, en ø afbryder arbejdsflow og fungerer som en anstødssten. Installation af to mindre øer i stedet for én stor en vil lette adgangen. For nemheds skyld, skal du installere mindst én outlet på øen kabinet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com