Hvad er de rigtige måder at sætte fælles forbindelser på Drywall?

February 11

Hvad er de rigtige måder at sætte fælles forbindelser på Drywall?

Fælles sammensatte er almindeligvis kaldes mudder af drywall slagtesvin. Det ser lidt grålig når det er vådt, men bliver hvidt når det tørrer. Fælles sammensatte bruges sammen med papir tape til at afslutte og forsegle sømme mellem ark af drywall i nybyggede boliger eller remodeling projekter. Det er også bruges til at udjævne den sheetrock vægge i forberedelse til lakering. Anvende fælles sammensatte til drywall kan synes svært i starten, men bliver lettere med praksis.

Instruktioner

•Åbn en spand af fælles sammensatte. Bruge all-purpose fælles sammensatte for taping, reparationer og teksturering. Bland mudder med en mudder-stomper værktøj svarende til en kæmpe kartoffel masher eller bruge en boremaskine og en mudder pagaj. Tilføje en kop vand og blandes til en konsekvent tekstur med ingen klumper.

•SCOOP fælles sammensatte ud af spanden med en 6-tommer gipsvæg-taping kniv og fyld op en fælles sammensatte pande af rustfrit stål. Bruge en 6-tommer kniv til at anvende mudderet når taping butt fuger og hjørne leddene. Anvende en frakke af mudder under båndet og en anden frakke over båndet. Indlæse et hjørne af kniven og køre en kant langs væggen, når udjævning hjørner.

•Glatte mudder over leddene med en enkelt streg. SCOOP globs af mudder fra panden, at holde det centreret på kniven, så ingen mudder på den kniv hjørner. Skrabe sammensatte ud i hjørnerne på kanten af gryden hvis det er nødvendigt. Hold din tommelfinger på kniv håndtag og tryk på dit indeks og anden finger på kniv på den modsatte side.

•Applicer fælles sammensatte generøst, holde kniven lodret i begyndelsen af stregen og reducere vinklen som du går. Presse lige nok kniv til at udjævne sammensat, men ikke nok til at fjerne det hele. Bruge knivsæg for at presse ud af overskydende stof og luftbobler fra nedenunder båndet.

•Læg op en 12-tommer kniv med fælles sammensatte til slut de koniske eller forsænket led på den lange kant af plader af gips. Anvende det i en enkelt lang slaglængde indtil kniven er tom. Sætte tape på, derefter dække det med en frakke af mudder. Glat fælles med 12-tommer kniv, nok pressionsmiddel til at bøje den fleksible blade. Gå over kanterne let til at fjer dem ud.

Tips & advarsler

  • Holde fælles sammensatte ren mens du arbejder. Fjerne hår, murbrokker og stykker af tørrede sammensatte for en glat finish.
  • Konstant rense begge sider af kniven ved at skrabe på kanten af gryden.
  • Overmix ikke fælles sammensatte eller du vil tilføje luftbobler.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com