Hvad er de særlige kendetegn ved Black Hills fikse tømmer?

July 11

Hvad er de særlige kendetegn ved Black Hills fikse tømmer?

En bred vifte af hvidgran, indfødte til højereliggende af South Dakota Badlands, Black Hills Gran (Picea glauca 'Densata') modner langsomt til 40 til 60 fod høje og 25 fod bred. Et stedsegrønt nåletræ, det adskiller sig fra hvidgran kun i sin årlige vækstrate, mindre modne størrelse og mere tætbefolkede forekommende gren struktur. Black Hills spruce anses af gartnere som et ønskeligt ornamentale liggende træ til læhegn på tværs af U.S. afdeling i landbrug hårdførhed zoner 3 til 6.

Visuelle kvaliteter

Ifølge den Rook havebrug hjemmeside, denne spruce træet opnår en cremet hvid eller strå farve. De årer løber lige og der er lidt visuelle forskel mellem kernetræ og splintved. Der er lille svind fibre; træ tørrer let med lidt eller minimal revner.

Massefylde

Black Hills Gran, ligesom andre nåletræer, er generelt betragtes som et nåletræ. Ontario udvidelse skriver, at den hårde, fibrøst kvaliteten af dette lys farvet Gran træ gør det godt for papirmasse, fiber isoleringsprodukter og partikel bestyrelsen tømmer. Det er en stærk træ med en densitet på.33 når frisk skåret og bliver.45 én gang tørret. Vægtfylde, også kaldet relativ massefylde er forholdet mellem fiber sagen til vand molekyler i væv.

Styrke

Ifølge en holistisk oversigt over Gran træ i "Materialer håndbogen" af George Stuart Brady, George S. Brady, Henry R. Clauser og John A. Vaccari, Gran træ, når tørret og komprimeret, besidder en styrke på 840 lbs. per kvadrattomme, målt vinkelret på træets årer. Når målt parallelt med korn, kaldet klipning styrke, er værdien 750 lbs. per kvadrattomme. Samlede, hvide spruce træet bærer den generelle beskrivelse af "moderat let i vægt og moderat stærk, stiv og hård" som angivet af Rooks hjemmeside.

Bearbejdelighed

Black Hills Gran og andre hvide spruce træ er let anvendelig. Træet er hård og elastisk og er vanskeligere at arbejde end det bløde træ af de forskellige arter af fyr i tømmer, ifølge "Materialer håndbog."


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com