Hvad er de typer af badeværelse belysning, der er fugt resistent?

January 2

Badeværelse belysning er lavet med et fugtigt miljø i tankerne og skal opfylde Sikkerhedsspecifikationer. Ser for inventar, der er mærket fugt - eller vand-resistent.

Loftlys

Badeværelse downlights eller flush monterede loft armaturer er lav spænding og bør anvendes i brusekabiner eller ovenfor/bruser kabinet kombinationer. De har gummi sæler at holde vand.

Spa Lights

Spa lights er Tryk på tænd/sluk sort, der bruger batterier og er også fugt resistent. De kommer i en bred vifte af farver til at matche badeværelser.

Væg lys

Belysningsarmaturer til badeværelse vægge er tilgængelige i mange stilarter. Multiple-lys barer til forfængelighed, sconces og suspenderede lysekrone-type belysning kommer i mange farver og finish og er alle lavet til brug i et fugtigt miljø.

Speciale inventar

Reproduktion lighting er en kombination af retro charme og moderne fremstilling. Du kan finde victorianske, Art Deco, kolonial, kunsthåndværk eller mere generelle armaturer med en "periode" fornemmelse og design til brug i badeværelser.

Spejl lys

En nyskabelse i badeværelse belysning, spejl lys har belysning indbygget i spejlene. De er meget sikker til brug i badeværelser, selv om de er temmelig dyre og nogle kræver brugerdefineret installation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com