Hvad er de væsentligste forskelle mellem en simpel aircondition & et køleanlæg?

May 1

Hvad er de væsentligste forskelle mellem en simpel aircondition & et køleanlæg?

De væsentligste forskelle mellem en simpel aircondition og et køleanlæg omfatter køling metoder og antallet af komponenter, der anvendes i hver enhed. De er hver bruges til at afkøle forskellige typer af miljøer. Begrebet kunstig nedkøling har eksisteret siden 1800-tallet, da læger forsøgte at skabe behagelige omgivelser for patienter, der lider af malaria og gul feber.

Komponenter

Væsentligste forskelle mellem en simpel klimaanlæg og en køleanlægget starter med antallet af nødvendige komponenter. Air condition-enheder har brug for tre nøgleelementer: kompressoren, kondensator og fordamperen. Køleanlæg har fire kræves stykker: kompressoren, kondensator, en udvidelse eller kvæle enhed og en fordamper. Begge enheder kan bruge en afkøling agent. Almindeligt anvendte agenser indeholder forbindelser som vandfri ammoniak eller frostvæske, der kan modstå transformation mellem væske og gas form. Vand er undertiden bruges som en afkøling agent.

Bruger

Air condition-enheder cool indendørs steder. Typisk, enheder sidde i et vindue med en bageste del tilbage på ydersiden. Den brede offentlighed Køb klimaanlæg bedømt i et udvalg af britiske termiske enheder. BTU ratings er vejledende for en enhed kan effektivt kunne køle. Klimaanlæg med høj BTU ratings er i stand til at køle større værelser. Køleskabe, industrielle kølere og automotive aircondition-enheder kan du bruge køleanlæg til køling.

Køling metoder

I en air condition, kompressoren presser kølemidler og varmer væske, at omdanne det til gas. Gas rejser ind i kondensatoren hvor køligere temperaturer konvertere det i flydende form. Væsker er sendt til fordamperen hvor de omdannes igen til gas. Omgivende luft afkøles som de frigivne gasser fordampe i miljøet. Køleanlæg fungerer på en lignende måde, men gasser frigivet fra fordamper rejse gennem lukkede rør til at afkøle en angivet placering.

Vedligeholdelse

Clean air conditioning kondenserende enhed spoler og bælter. Tjekke kølevæsken niveauer regelmæssigt. Ren eller ændre filtre på regelmæssigt at holde enheder opererer på maksimalgrænseværdier. Køleanlæg kræver professionel vedligeholdelse. Teknikere tjekke kølevæsken niveauer og kigge efter tegn på korrosion. De kontrollere spildbakkens afløbsrør samt den fælde, som filtrerer ud snavs sted ved afkøling agenter. Professionel vedligeholdelse er en anden af de væsentligste forskelle mellem en simpel klimaanlæg og et køleanlæg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com