Hvad er de vigtigste grunde til en plæneklipper ikke vil tænde?

January 31

Hvad er de vigtigste grunde til en plæneklipper ikke vil tænde?

Motoren på en plæneklipper bruger en start system, der leverer en høj spænding gnist til brændstof i cylinderen. Denne Tændingssystem, hvis det ikke på nogen måde vil forhindre, at plæneklipperen starter. Disse tændingssystemer indeholder højspænding elektricitet, så tag tændrøret og jorden den elektriske ledning før arbejder med tændingssystemet.

Brudt Starter Switch

På plæneklippere med en elektrisk starter switch, kan problemer i at skifte ledninger holde motoren starter. Den elektriske switch på en plæneklipper virker gennem modstand. Når kontakten er engageret og motoren er slukket, modstand er brugt til at stoppe aktuelt fra at gøre en komplet kredsløb til tændrøret. Når kontakten er frakoblet og motoren er tændt eller begyndt at vende, modstand er skåret og nuværende kan gøre en fuld circuit. Kontroller ledninger på tændingskontakten ikke kontakte nogen metal og er sikkert fastgjort til switchen.

Dårlige ledninger

Ledningsføring fortsætter fra den elektriske skifte tilbage til modulet tændingen og op til tændrøret. Hvis ledningerne kommer i kontakt med en metaldel på motorblokken, kan kredsløbet få tidligt jordet. Når kredsløbet bliver jordet, kredsløbet kan ikke gøre en komplet cirkel og motoren vil ikke starte. Ledningerne kan blive tæret, flået løs eller bryde bare over tid. Tjek alle de ledninger, der fører til og fra modulet tænding for løs eller dårlige forbindelser.

Tændingen modul

Modulet tænding på de fleste plæneklippere indeholder en elektrisk coil, der holder og leverer høj spænding gnist til stikket. Når dette modul begynder at gå, vil spolen ikke længere holde og brand en høj nok spænding gnist til at antænde brændstof i cylinderen, at holde motoren i at starte korrekt. Brug en tænding modulet tester til at teste funktionen af din modul og om det er at sende den rigtige mængde af nuværende stikket. Erstatte tændingen modul, hvis ingen gnist er til stede under prøverne, når tændingen.

Grundene til ikke-elektriske

Mange problemer kan opstå i andre dele af motoren, herunder brændstof og luft systemer. Brændstofsystem omfatter tank, slanger og karburator. Hvis passager på brændstofsystemet får alt for beskidt vil ikke motoren tænde. Også, hvis ikke nok luft er til stede i karburatoren, motoren vil lukke ud lige efter ombøjning oven på. Renses grundigt og kontrollere begge disse systemer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com