Hvad er definitionen af en Cape Cod hjem?

October 27

I de tidlige dage af hvad der ville blive USA, koloniserede britiske emigranter de klippefyldte kyster i Massachusetts. De byggede, hvad de vidste, der var traditionel dansk bindingsværk sommerhuset. Inden længe indså de, at de ville have at tilpasse at design bedre modstå de barske New England vintre. Den resulterende arkitektoniske stil blev kendt som Cape Cod parlament, som har flere karakteristiske egenskaber, der gør det nemt at genkende.

Taglinjen

En af de mest fremtrædende træk af et hus, Cape Cod er de stejle tag med et lille udhæng--designet til at kaste den tunge New England viser. Kviste, som er små skrå tag extensions bygget til at holde et vindue, er almindeligt bygget i taget. Shakes eller helvedesild er de traditionelle tagmaterialer anvendes. De fleste Cape torsk har en stor central skorsten i hoveddøren. Symmetrisk gables--yderligere spidst tag stikker ud fra det oprindelige tag--kan være tilføjet, toppede i en højde lidt lavere end den vigtigste roofline.

Størrelse

Cape Cod boliger er normalt 1 til 1 ½ etager høje. Den stejle roofline gør loftsrum loft højt nok til at være beboelig, så apteringen er ofte udvidet til at omfatte dette område. Oprindeligt Cape Cod lejligheder blev designet til at være to forholdsvis små værelser ved siden af hinanden, men da kolonisterne blev mere velstående, de vil tilføje flere værelser på siderne af huset--som regel at tage sig til at opretholde den symmetriske udseende ved at føje på jævnt til hver side.

Udvendig

Træ var rigeligt i New England under kolonitiden så et Cape Cod hus var normalt klædt i vandret hang bred clapboard eller helvedesild, selvom mursten Cape torsk ikke er uhørt. Vinduerne er flere sprossede, dobbelt hang og anbragt symmetrisk. Træ vindue skodder er meget karakteristiske for denne stil og er normalt kun dekorative notatet findes på ydersiden af et Cape Cod hus.

Symmetri

Symmetri er et hovedtema i Cape Cod stil, både indendørs og ud. De oprindelige huse blev bygget formelt omkring en lille entré fører til hoveddøren, som var direkte i midten af den forreste ydervæg. Kviste, gavle og udvidelser--om nogen--er til stede i par at bevare hjemmets symmetri. Interiøret er symmetrisk samt; undertiden er værelser opdelt med halv plads på hver side af gangen, så det vil alle "kom ud endda."

Interiør

Indre af et hus, Cape Cod er også karakteristisk. Hvert værelse har en pejs med adgang til den centrale skorstenen. Træ, mest almindeligt ahorn eller eg, er udbredt i hele huset for crown molding, stol skinner, wainscoting, kabinet og gulve. Træ trim i en Cape Cod er ofte malet hvide at lysne værelser. Symmetri er vigtigt her, med møbler og dekorationsgenstande at være afbalanceret for at skabe en harmonisk følelse i værelserne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com