Hvad er definitionen af en Smart Home?

June 25

Hvis du blev inspireret af hjemsted for Jetsons på TV, er smart home teknologi absolut for dig. Smart homes bruge en række værktøjer til at gøre deres beboernes liv lettere og mere effektivt, mens typisk også giver mulighed for en mindre påvirkning af miljøet. Ønsker dit hjem for at sige Hej til dig, når du ankommer (bogstaveligt talt)? Smart homes kan omfatte at indslag og mange flere.

Funktioner

Smart homes er huse, der er blevet udstyret med en række teknologiske værktøjer, der automatiserer og forbedre leve. De forskellige værktøjer varierer blandt smart huse afhængigt beboernes behov og præferencer. For eksempel kan en smart home har elektronisk touch-screen paneler i alle rum, bruge stemmegenkendelse til at handle på kommandoer fra beboere, herunder opgaver som justering termostat fra ethvert sted, spiller musik på en all-hus entertainment system eller give lyd og video fra en babyalarm på enhver skærm.

Funktion

Smart home teknologi bruges til at effektivisere levende og også normalt at spare energi. Smart homes bruger ofte bevægelsessensorer og webcams til at hilse beboere, når de vender hjem, for at tænde lys slukker og tænder til at øge sikkerheden eller levere underholdning. Energi management teknologi kan også hæve og sænke vindue nuancer og kan bestemme de bedste tidspunkter af dagen til at køre apparater såsom opvaskemaskiner og tøj tørretumblere for maksimale energibesparelser.

Betydning

Smart homes har været drømt af af science fiction-forfattere og teknologi entusiaster både i årtier. Som teknologien har forbedret og blevet billigere at installere, har flere mennesker været i stand til også at omfatte disse smarte funktioner i deres hjem. Nogle nye hjem kommer med forskellige intelligente teknologier, og andre er ved at blive eftermonteret til også for at omfatte disse avancerede værktøjer.

Effekter

Den største effekt, at smart hjem designere typisk håber at opnå er energieffektivitet. Udtrykket "smart home" refererer ofte, derfor ikke blot disse teknologiske værktøjer, men også andre design features, såsom højeffektiv apparater. Det kan også omfatte brugen af vedvarende energiteknologi såsom solpaneler eller et hjem vindmølle, der tillader produktion af energi ikke bare for hjemmet men sælges også tilbage til elnettet, når en overskydende er produceret.

Potentielle

Nogle teknologier er stadig under udvikling til forbedring af smart homes. For eksempel, giver et nyt produkt dit hjems elmåler til brug microblogging tjenesten Twitter til at sende dit energiforbrug på en regelmæssig basis. Grænsefladen af smart homes med internettet er et spændende område med udvidelse, som vil tillade dig at kommunikere med dit hjem fra en afstand.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com