Hvad er definitionen af en udarbejdelsen tabel?

November 29

Hvad er definitionen af en udarbejdelsen tabel?

En udarbejdelse tabel har generelt en forhøjet vinklet overflade. Disse tabeller er ikke overdrevent komplekse opfindelser. Tværtimod støtte de mange kunstnere, arkitekter og hobbyfolk til at skabe deres projekter, komfortabelt og effektivt.

Definition

Ifølge BeeDictionary.com har en udarbejdelsen tabel en justerbar top, der kan vinkles og bruges specielt til arbejde. Det er også ofte kaldet en "tegnebordet."

Fordele

Arbejdsoverflade for et udarbejdelsen tabel evne til at vippe gør det nemmere at bruge ved hvem vil tegning eller skitse til væsentlige perioder. Det kan være meget mere behageligt for dem at vinkle deres arbejde i stedet at konstant lean over det, som kan forårsage smerter i nakke og hoved. Desuden denne mobilitet giver mulighed for kunstnere og designere til at tegne fra mange forskellige vinkler. Tabellen kan vippes op til 90 grader og typisk knapper bruges til at tænde overfladen er meget let at få adgang til og justere.

Bruger

Oprindeligt var udarbejdelsen tabeller udarbejde skriveborde i velhavende victorianske hjem til kunsten at kort tegning (kortlægning). I dag har en bred vifte af anvendelser, men mest almindeligt er ansat af arkitekterne udarbejdelse af tegninger. Derudover bruge kunstnere, stålkonstruktioner ingeniører og reklame layout specialister dem støtte i skitsering og hjælpe dem med at planlægge design. Nogle antikke udarbejdelsen tabeller er endda placeret i huse udelukkende at være dekorative stykker af møbler.

Størrelse

Typisk kan højden af udarbejdelsen tabel justeres væsentligt for komfortable siddepladser til alle brugere. Den overflade størrelse spænder fra 24 inches x 36 inches til 30 inches x 42 inches og 36 inches x 48 inches, fordi disse er de mest almindelige papir størrelser anvendes til design i USA boliger design typisk gøre brug af 24-tommer x 36-tommer design. På den anden side 30-tommer x 42-tommer er normalt brugt i kommercielt design og 36-tommer x 48-tommer er mest almindelige i store kommercielle projekter med flere faser. Det er vigtigt at vælge en udarbejdelsen tabel med en overflade størrelse, der er mindst størrelsen på det papir, der vil blive brugt.

Materialer

De materialer, som udarbejdelsen tabeller er lavet af kan variere, giver hver model en tiltalende æstetiske udseende samt sine egne fordele og ulemper. Nogle er lavet af glas, hvilket giver dem et moderne look. Andre er fremstillet af træ, som typisk gør dem synes mere gammeldags. Mange letvægts dem er fremstillet af plastik, mens nogle af de mest holdbare er lavet af metal. Forskellige kunstnere og arkitekter hver har deres egne præferencer.

Variationer

Nogle modeller af udarbejde tabeller har herskere bygget langs deres kanter at støtte arkitekter og kunstnere i tegning lige linjer og rette vinkler. Mange inkluderer bakker, der giver brugerne et sted at holde blyanter og andre instrumenter. Nogle af værelserne har indbygget kabinelys, der gør opsporing på dem meget let. Et par modeller er sammenklappelig for let transport.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com