Hvad er dekorative maleri?

December 31

Dekorative maleri indeholder en række kategorier fra stencils til hånd-anvendte plastre. Maling teknikker er almindeligt anvendt til vægge og møbler, men kan også ses på tilbehør stykker. Dekorative maleri materialer kan indeholde syre pletter, maling og glasurer.

Ruder

Glasur er en gennemskinnelige materiale. En grundmaling anvendes først, og derefter glasuren er tilføjet på toppen. Når blandet med maling og anvendes på en væg eller loft, ligner den færdige effekt akvarel. Glasur kan anvendes ved hjælp af svampe og plastposer samt pensler.

Kalkmalerier

Kalkmalerierne er en form for dekorative maleri, der omfatter landskaber, figurer og objekter, der er malet direkte på en væg eller loft. Trompe L'Oeil refererer til et vægmaleri, som er malet for at ser meget realistisk, såsom et vindue med en scene ud over det; Udtrykket oversættes fra franske som "at narre øjet."

Stencils

Stencils er almindeligt anvendt på møbler og vægge til at skildre specifikke design. Stencils kan afspejle en bred vifte af stilarter fra moderne fed designs til fransk land. Stencils er brugt med en meget tør pensel og maling. Stencils kan bruges i all-over mønstre samt individuelle elementer. Stencils er ofte lavet af styren plast eller vinyl malertape.

Marmor og træ Ådring

Imiteret marmor og træ åretegning har eksisteret i århundreder. Kugler er blevet oprettet for at efterligne ægte sten-- men er håndmalede. Træ åretegning er en dekorativ kunst form ved hjælp af maling, der efterligner eksotiske træsorter. Begge processer blev oprettet hundredvis af år siden at duplikere reel marmor og træ, men for mindre omkostninger. Disse faux teknikker ses ofte i Italien og andre europæiske lande.

Gips og sten

Ved hjælp af en bred vifte af gips og stenprodukter, kan en væg oprettes til at ligne mursten, kalksten, eller andre overflader. Gips kan anvendes i tynde lag men vil let synes at være ekstremt tyk. Andre dekorativ maling teknikker kan kombineres med gips som glasur og stencil mønstre.

Dekorative beton

En ny form for dekorative maleri er konkrete maleri. Beton er acid vasket eller farves. Slutresultatet er en overflade i forskellige farver med en optræden af dybde. Stencils og påtrykt designs kan føjes til beton terrasser, fortove og andre områder ved hjælp af puds og maling.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com