Hvad er delene af et gasfyr?

August 27

En gas ovn er en type af varmluft system at varme dit hjem om vinteren. Flere dele udføre processen i et lukket system. Der er to luftstrømmen retninger at afslutte cyklussen gentagne gange for at producere varme luft.

Funktioner

En gas ovn har en udvendig metalkabinet, der omslutter alle arbejdende komponenter. Der er den vigtigste gas levering linje, der fører til Tændingssystem, hvilket kan være en pilot lys eller en elektronisk tænding. Disse lys brænder og skabe varme inden for varmeveksler gennem luftbevægelse. Når luften er varm, den træder en plenum eller air duct udstødning og rejser gennem spjæld til værelser i dit hjem, hvor det kommer ud gennem de varme registre.

Funktion

Luftstrøm ind og ud af dit gasfyr giver mulighed at operere. Begyndelsen af den varme cyklus starter da luft er trukket ud af hvert rum indeholdende en tilbagevenden luftkanal eller aftræk. Luften så rejser gennem en forseglet air system af kanalen arbejde til ovnen at begynde processen med opvarmning og gentager sig selv, indtil luften er varm nok til at slukke termostaten.

Kanalen arbejde

Kanalen arbejde for både ind og spændende gas ovn er en integreret del af et velfungerende. Kanalerne er metal med et dække af isolering eller fleksible plast isolering til at bevare temperaturen i luften inden for dem. Eventuelle lækager i kanalen arbejde vil trække køligere luft ind i den varmesystem, som vil tage mere energi effektivt opvarme rummet og dermed øge dit el-forbrug.

Størrelse

Det er vigtigt, at størrelsen af et gasfyr matche størrelsen af det rum du varme. Hvis det er for stor til området hvis vil kort-cyklus på off gentagne gange og kan føre til pigge i elektricitet samt og slid på interne ovn komponenter. Et system, der er for lille vil køre konstant i koldt vejr og kan ikke være i stand til at producere nok varme til at varme dit hjem.

Overvejelser

Der er websteder, der kan hjælpe dig med at afgøre hvilken størrelse gas ovn til at købe. De afgørende faktorer er størrelsen af området til at varme, din placering og effektiviteten af dit hjems isolering. Et velisoleret hjem kræver en mindre enhed, fordi varmen kan være tabt gennem utætte vinduer og døre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com