Hvad er den anbefalede afstand mellem et køkken Counter & en køkkenø?

December 18

Hvad er den anbefalede afstand mellem et køkken Counter & en køkkenø?

En af de vigtige overvejelser i planlægning en køkken er den korrekte afstand af ting. Det er vigtigt at have tilstrækkelig walking og arbejdsområdet mellem en køkkenø og tællere. Retningslinjerne udviklet af National køkken og Bad Association tilbyder en løsning på dette dilemma.

NKBA retningslinjer

Mindst 36 inches bør gives for gangbroer mellem en ø og counter. Hvis bordplads indeholder et arbejdsområde og apparater såsom en vask, komfur eller opvaskemaskine, bør arbejde midtergangen 42-48 inches lang. Hvis den ene side af øen er brugt som en spise counter, bør der 36 til 44 inches af plads til at give mulighed for siddepladser plus gangbro.

Anvende retningslinjerne

Køkkener anvendes af en enkeltstående cook ofte fungere godt med strammere afstand, mens større familier eller flere kokke muligvis bredere, 48-tommer arbejde sideskibe. Størrelse og layout er andre overvejelser. Pantry køkkener kan være så smal, at fratrække de gangbro og arbejde midtergangen afstande fra gulvplads ville forlade 6 til 12 inches til en ø, som er for lille til at være praktiske. Af denne grund fungerer øerne typisk bedst i L-formet eller U-form køkken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com