Hvad er den anbefalede placering for gardinstænger?

January 27

Hvad er den anbefalede placering for gardinstænger?

Placeringen af gardinstænger afhænger af gardiner eller draperier du installerer og den udsmykning udseende, du ønsker at opnå. I køkkener og badeværelser er gardiner generelt korte og uformel. Glarmestre i stuer, spisestuer og soveværelser er ofte lang og strømmende til at tilføje en mere dramatisk flair til værelserne.

Standard montering procedurer

Uanset gardin eller gardiner stilen vælger du, præcis måling er det første skridt i gardin stang installation. For at undgå mærkning op vægge under de planlægningstrin, tape stykker papir til væggen hvor mounts vil blive installeret, og fjerne dem lige før den endelige stramning af skruerne. Være sikker på der er studs bag væg overflade at sikkert montere beslagene. For forhæng, der hænge over gulvet, måle fra loftet til rod placering point på hver side at sørge for mounts er selv. Stå tilbage og undersøgelse rod placering for overensstemmelsesvurdering inden stramme skruerne.

Nedenstående vindue Rod placering

Hvis du vil have dine gardiner til slut lige under vinduet, montere beslagene 3 inches fra hver side af den rude indramme og 4 inches over det. Stænger længere end 5 fødder, tilføje et midtpunkt for støtte. Lad gardin drapere til bunden af vinduesrammen, og skjule ledningen trisse 1 tomme over og bag forhænget.

Forhæng-til-gulv Rod placering

For gardiner vil du afslutte 1 tomme over gulvet, Følg den samme procedure for under vinduet konfiguration men forlænge varigheden af drapere. Da længere forhæng er tungere, kan du brug for en ekstra støtte beslag til den øverste stang. Plads hver støtte beslag jævnt mellem enderne af stangen.

Loft til gulv forhæng

Forhæng end strækker sig fra loftet på gulvet give et værelse en formel, skræddersyet udseende. Installere draperier stang ind i væggen 1 tomme nedenfor loft skæring eller støbning. Montere beslagene 3 inches ud fra hver side af vinduet og følge trinene for gardiner til gulvet stang installation.

Installation Tips

Da gardinstænger er lidt fleksible og ofte har glidende dele og Remskiver, kan de være vanskeligt at manipulere og korrekt installere uden bistand, så det er bedst at have nogen hjælpe med projektet. Vælg gardin og gardiner stænger i farver, der matcher eller supplement til vægge og gardiner til at oprette et færdigt look. For meget kontrast i farvekombinationer distraherer fra skønheden i vinduet behandling.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com