Hvad er den bedste farve til brug for skifer fliser?

July 30

Skifer er almindeligt anvendt til at oprette flise, fordi det er meget holdbare og er mere overkommelig end marmor eller granit. Farven på skifer er mellemgrå, men fliser er ofte blandet med andre pigmenter til at oprette nuancer, der vil matche dit køkken eller badeværelse indretning perfekt. De bedste skifer fliser farver til dit hjem afhænger af, om du bruger varme eller lys farver til at dekorere.

Blå

Grå-farvet blå fliser giver en air af afslappende sindsro til køkkenet eller badeværelset hvor du har installeret flise. Du kan bruge accent farver som mørkere nuancer af blå som supplement til området eller andre nuancer i familien cool, ligesom grøn eller lilla. For eksempel, er kongeblå håndklæder og en marineblå badeforhæng en slående kontrast til himlen blå eller blå tin fliser. Lyse nuancer af grønt eller lilla kan indarbejde dit blå-flisebelagt køkken. For eksempel er El-lilla gardiner og lime grøn lille apparater som brødristere og fødevareproducenter vil stå mod skifer blå kabinet eller backsplash fliser.

Grøn

Intense nuancer som jæger grøn bland godt med skifer farve til at oprette en mere jordnær variation af grønne fliser, der fungerer godt i en toscanske køkken eller badeværelse. For eksempel, vil mørke grønne fliser med skær af grå på tællerne supplere toskanske kunstværker som small prints af citrontræer eller malerier af det italienske landskab. Afdæmpede nuancer af grøn som havet skum eller pistacie er også ideel til et badeværelse indrettet i de beskedne nuancer, der indikerer en toscanske eller gamle verden tema. De lyse grønne fliser på badeværelset tælleren supplere guld eller bronze vandhaner godt, og flisebelægning halv væg i pastel grøn skifer fliser tilføjer tekstur uden overvældende plads med farve.

Hvide eller Tan

Hvide eller tan skifer fliser er ofte svirrede med variationer af grå, tilføje lidt mere farve til den plads, der er behagelig for øjet uden at være overvældende. Disse skifer fliser er ideel, hvis du vil udfylde badeværelse eller køkken med underspillet farve, fx cremefarvede håndklæder og brusebad gardin eller lys brun kabinet. Fliser i disse nuancer også gøre det lettere for dig at tilføje midlertidig punches af farve til rummet. For eksempel, vil en syntetisk palme i køkkenet give din white-flisebelagt køkken lidt af sommeren flair. For eksempel, bringe pryder lys tan-flise tælleren i badeværelset med ægte eller syntetiske julestjerner, en smule af ferie juble til rummet.

Metalliske nuancer

Bronze, guld og silver-ish skifer fliser er elegant og smuk, og kan endda tjene som rummets funktion. For eksempel, bronze skifer gulv i badeværelset vil matche godt med off-white eller kanel-farvet kabinet, og fastholder den plads monokromatiske udseende samtidig tilføjer mere tekstur. Golden skifer fliser blandet med grå-hvide hvirvler låner klasse til en romersk stil køkken; tilføje mere metallic accenter som guld vandhaner eller platin-farvet kabinet håndtag vil fuldføre udseendet. Sølv toner i skifer fliser blend med materialets naturlige grå farve, og vil passe med dit badeværelse moderne look. Sølv skifer fliser på tælleren angiver et imponerende stadium til en sort vask; fliser på gulvet med denne skygge gør hvide tæpper endnu lysere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com