Hvad er den bedste form for værftet Sprinkler at bruge?

April 27

Hvad er den bedste form for værftet Sprinkler at bruge?

Par ting sige velkommen hjem mere end en frodig grøn plæne. At holde en græsplæne ser sit bedste indebærer lugning, vanding og fodring, selvfølgelig. Gang var, da den klassiske, to-hul, stationære sprinkler var alle vrede. I dag en bred vifte af sprinklere findes der passer til enhver vanding behov. Sprinkler, der passer bedst til din græsplæne afhænger græsplæne størrelse, jordtype og hvor hurtigt du ønsker at få arbejdet gjort. Forstå, hvordan hver af de forskellige sprinklere fungerer vil hjælpe med at afgøre den bedste værftet sprinkler til dine behov.

Stationære

Stationære sprinklere har to huller, som distribuerer vand over et lille område. Disse sprinklere er overkommelig, nem at bruge og ganske holdbare. Holde et vågent øje med en stationær sprinkler er nødvendigt som de distribuerer en masse vand hurtigt. Hvis du vanding på en skråning eller hvor jorden ikke absorberer vand godt, er afstrømning sandsynligt. Hvis du vanding kun et lille område i kort tid, er en stationær sprinkler et egnet valg.

Rejser

Rejser sprinklere roll på gear-drevet hjul, at de langsomt bevæger sig langs et set kursus mens vanding dybt og jævnt. De fleste modeller er i stand til at dække op til 13.500 kvadratfod af græstørv og kræver bemærkelsesværdigt lidt opmærksomhed, når den indledende opsætning er færdig. Denne vanding enhed er ideel til vanding lang eller meget store græsplæne områder. Udstyret med drejelige arme, der kan justeres for at spray fra 15 til 45 feet, virker den omrejsende sprinkler godt på underligt formet eller smalle græsplæner. Selv om effektive og pålidelige, er omrejsende sprinkler temmelig pebret. Sørg for at have tilstrækkelig vandtryk, før du investerer. Dårlig vand pres resulterer i dårlige resultater.

Tårn

En stationær sprinkler med en saltshaker-mønstrede skærm over vand outlet er et tårn drys. Denne skærm skaber en spraymønster, der resulterer i bedre vandforsyning og mindre pooling end den stationære model. Ligesom de traditionelle stationære model håndterer tårn modellen spot vanding job bedre end større græsplæne områder.

Oscillerende

Oscillerende værftet sprinklere levere en bred fan spray fra en arm, der spejlvender frem og tilbage. Vandtrykket bestemmer, hvor hurtigt denne sprinkler svinger. Men for lidt vandtryk undertiden resulterer i sprinkler at sidde fast i én retning. En blid spray reducerer muligheden for afstrømning. Med tilstrækkelig vand pres, oscillerende sprinklere vil fugtes op til 3.000 kvadratfod af græsplæne, men på grund af deres høje spray vand fordamper hurtigt på blæsende eller varme dage. Brug denne sprinkler, når vejret er rolig og cool.

Rotary

Store åbne områder drage fordel af brugen af en roterende sprinkler dækker områder op til 80 fod i diameter. Denne stil af sprinkler sprøjter vand fra en roterende mundstykke indbygget i selve sprinkler. Hastighed og afstand af spray er afhængig af vandtryk. En indbygget gear mekanisme styrer vanddistribution så effektiv dækning er muligt på slow-afløb jorder. En impuls sprinkler er en roterende enhed, der leverer vand i en serie af korte sprøjtemidler i stedet for en kontinuerlig flow.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com