Hvad er den bedste gulve til brug i et badeværelse?

June 5

Hvad er den bedste gulve til brug i et badeværelse?

Der er et utal af Badeværelse Gulvbelægning optioner og nogle, som linoleum, er nem at bekymre om, mens andre, som træ, ikke er for svag på hjerte. Teknisk kan du bruge gulvbelægning materiale, du gerne i badeværelset, herunder vinyl plader og tæppe. De bedste badeværelse gulvbelægning materialer, er imidlertid flise og linoleum. Begge er nem at ren, vandafvisende og sidste i mange år når korrekt installeret og vedligeholdt.

Forsøger fliser

Flise badeværelsesgulve giver overlegen vandtæthed og nem oprydning. Fliser er tilgængelige i en lang række materialer, herunder keramik, sten, vinyl, porcelæn, glas og marmor. Træ korn fliser er også tilgængelige som efterligner udseendet af træ men giver ydeevnen af porcelæn. Prisen på fliser varierer meget med det materiale, der anvendes som gør den nødvendige ekspertise til at installere dem. Fra 2014 var den omtrentlige pris per kvadratfod af professionelt installeret fliser $5 for keramik og porcelæn fliser, $6 for marmor og $8 for glas. De fleste boligejere kan tackle installere vinyl fliser på egen hånd men keramik og marmor kræver normalt mere ekspertise. Lidt tekstureret fliser er et bedre valg end dem med glat finish, som får glatte når de er våde.

Smag Linoleum

Linoleum er et glimrende valg til badeværelsesgulv som det frastøder vand, har antibakterielle egenskaber, modstår snavs og støv, er fremstillet af fornyelige ressourcer og kan være skåret til at passe enhver figur, sal. Farve i linoleum går hele vejen gennem det materiale, gør det muligt at buff ud nogen ridser eller skader og hjælpe dit gulv op til 40 år. Linoleum gulvbelægning koste omkring $2-$3 per kvadratfod i 2014 og er bedst installeret af professionelle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com