Hvad er den bedste isolering for en kvist med dobbelt-Paned vinduer i væggen?

July 9

Hvad er den bedste isolering for en kvist med dobbelt-Paned vinduer i væggen?

Fordoblet rude Vinduer tilføje væsentligt til energieffektivitet i hjemmet, hvis de er lavet korrekt. Og som isolering, dobbelt rude vinduer har energi vurderinger baseret på hvordan vinduet blev bygget og i hvilken region det er mest effektivt. Uanset placeringen af den dobbelt-paned vinduer i væggene i dit hjem, skal du vælge r-værdi på loft isolering for regionen, du lever. Den bedste isolering for dit loft med dobbelt paned Vinduer vil afhænge af hvor loftet er konfigureret, og hvor nemt det er at manøvrere inde i den.

Stjerne-energimærke

Check dine vinduer til Energy Star-mærket. Energy Star-mærket indeholder oplysninger om, hvorvidt windows er normeret til din klimazone. Et kort over USA vises på etiketten og viser et farvet område hvor Energy Star ratings af vinduerne gælder. Sikre vindue installation følger producentens anvisninger for energieffektivitet. Vælg loft isolering for den region, hvor du bor ved at vælge den korrekte r-værdi for områdets klima.

Bestemmelse af r-værdi

De isolerende egenskaber af isolering er baseret på dens resistance værdi til varme. Varm luft bevæger sig mod kulde og vice-versa. Den behandlede rum i hjemmet er afkølet eller opvarmet, afhængigt af sæsonen. Klima og region, hvor du bor bestemme modstanden vurderet behov for isolering. Boliger i de sydvestlige dele af USA kræver isolering med modstand værdier mellem R-38 til R-60. Koldere regioner kræver Rasmussen-49 til R-60, mens den lille spids for enden af Florida kræver Rasmussen-39-R-49, ifølge den nordamerikanske isolering Manufacturers Association.

Løs fyld isolering

Det amerikanske Department of Energy angiver at glasfiber batt eller løs fyld isolering er den mest almindelige isolering af lofter. Dobbelt-paned vinduer i væggen påvirke ikke isolering valg; Hvad påvirker valget er lethed med som isolering er installeret og manøvredygtighed inde på loftet, da begge virker lige så godt med windows. Det bedste valg for en lille loft loft ville være løs fyld, som installationsprogrammet ikke behøver at være inde på loftet for isolering placering. Loose-fill isolering er blæst ind i loftet via en slange vedhæftet til en magt blæser og foder beholder. En installatør kan gøre dette fra toppen af en stige med hans hoved, skuldre og arme inde på loftet.

BATT isolering

En kvist med plads til at bevæge sig rundt og stå, er bedre tjent med batt isolering, som sikrer, at selv placering. Mens løs fyld er et glimrende valg for en kvist, kan nogle steder blive savnet, hvis installationsprogrammet ikke er forsigtig eller ikke kan se langt hjørner af loftet. Når loftet er stor nok til komfortabelt adgang, vælge isolering batt installation med dine dobbelt-paned vinduer. Du kan også spare penge og gøre det selv, en indstilling ikke tilgængelig med blæst i isolering.

Andre overvejelser

Før du installerer isolering i loftet, sikre alle loft utætheder er forseglet korrekt. Mens Isolering mindsker varme bevægelse, vil det ikke stoppe luftstrøm, især med hensyn til lækager. Seal omkring udsugnings, VVS rør, pejs rør eller skorstene og tilføje en caulk seal øverst på indvendige vægge. Tillad ikke enhver belysning stativ til at komme i kontakt med isolering, medmindre Armaturet er isolering kontakt bedømt. Når isolering er installeret, sikre, at alle loftsrum ventilationskanaler stadig levere nødvendige ventilation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com