Hvad er den bedste komfur til brug med en udendørs ovn?

September 25

Hvad er den bedste komfur til brug med en udendørs ovn?

Udendørs køkken hjælpe forlænge din underholdende plads til udendørs. Ud over en udendørs ovn til at varme maden, komfur er nødvendigt at koge en række fødevarer mens udendørs. Afhængigt af dine behov, kan et komfur med en grundlæggende kogeplade eller en større enhed være den bedste løsning for dig.

Camp Chef B0013LLSZG

Ifølge Backpacker magazine er Camp Chef Camping udendørs ovn model B0013LLSZG den bedste udendørs komfur at bruge hvis du håber at maksimere plads. Det folder til en lille pakke, der vejer 35 lbs. og kan være toted af campister. Med en rækkevidde, der måler bare 21 inches af 16 inches, giver denne komfur og ovn kombination en kompakt enhed, der stadig har masser af power. En tank af propan er normalt alle, der er nødvendige for at lave mad med denne udendørs ovn til de fleste måltider.

Max Burton 6500 ProChef induktion kogeplade

Ifølge bedste induktion kogeplade anmeldelser, som samler brugeranmeldelser og ratings, er Max Burton 6500 ProChef induktion kogeplade bedst for en kok, der ønsker en induktion ovn med masser af indstillinger at vælge imellem. Denne enhed har syv magt niveauer der spænder mellem 500 og 1.800 watt og temperaturindstillinger mellem 140 til 464 grader Fahrenheit. Enheden har sikkerhedsanordninger såsom en automatisk shut-off funktion og en overheat sensor i tilfælde af udendørs kokken får travlt med grill eller ovn. Denne enhed kommer i en moderne rustfrit finish til at binde i med andre moderne udendørs apparater.

Bosch PKE611E14E

Hvis du har granit-bordplader i dit udekøkken, kan den slanke Bosch PKE611E14E elektrisk kogeplade koordinere med dem. Denne enhed har 17 temperatur faser og kun varmer hvis en pot eller pan er placeret på toppen af det, hvilket gør det en sikker spænder til brug med små børn rundt. Apparatet anmeldelse samler bedømmelser af mere end 10.000 produkter og rapporter om, at denne model konsekvent har brugeranmeldelser af en rating på 4 eller højere ud af en mulig score på 5. Faktorer, der anses for at omfatte brugervenlighed, varme konsistens, forvarmning tid, kvalitet og nem rengøring.

LG LCE3081ST

Forbrugeren Søg samler tusindvis af forbrugernes anmeldelser og rangerer LG'S LCE3081ST som den bedste elektrisk kogeplade. LG'S LCE3081ST tilbyder en kogeplade med fem brændere, hvoraf to er udvides. På grund af dens hot-overflade advarselslys og en lås for børns sikkerhed er denne enhed bedst for en udendørs køkken, hvor familier vil lave mad. Praktisk touchpad styrer hjælp sparer tid for et travlt kok.

Kenmore 42732

Forbrugeren søgning anbefaler Kenmore 42732 som den bedste budget elektrisk kogeplade, fordi det ofte overstiger udførelsen af meget dyrere modeller. Denne model giver fire brændere, der er store nok til at holde 6 - eller 9-tommers gryder. Vand koges hurtigt på denne enhed og en ulmende funktion er effektiv til at holde grill og andre saucer varm mens du varme anden mad i din udendørs ovn.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com