Hvad er den bedste måde at finde gnaver indgangspunkter?

November 14

Hvad er den bedste måde at finde gnaver indgangspunkter?

Mus, rotter og andre gnavere ubudne gæster ofte gøre et rod af et hjem og forurene det med potentielle sygdom. Diffusering gnavere er et skridt i retning af at slippe af med problemet, men stop adgang til hjemmet er lige så vigtigt. At finde de indgangssteder, hvor gnavere får inde gør det muligt for en boligejer at styrke områder at holde ude gnavere. Der er flere måder at finde det generelle område, hvor væsner er på vej ind.

Tygget eller gnavede områder

Mus og rotter er i stand til at presse sig gennem små åbninger udefra, og hvis de er i stand til at komme, de simpelthen tygge sig igennem. Gnavere har skarpe tænder, kraftfulde kæber og beslutsomhed. De sønderdele gennem de fleste enhver form for materiale, der skal komme, hvor de vil hen. Begynd Leder du efter chewed eller gnavede områder rundt omkring i huset til at spore stien gnavere kan bruge til at få adgang. Stuff tygget hullerne med ståluld for en midlertidig løsning, indtil hullerne er i stand til at være bødet.

Ekskrementer

Gnavere har tendens til at bruge de samme stier i og omkring et hjem. I løbet af deres indtrængen defecate de lejlighedsvis langs sporet. At holde øje med lille mus eller lidt større rotte ekskrementer bestemme hjælper med at stien gnavere rejse gennem huset. Brug disse oplysninger til at regne ud vej og forsøger at finde sin oprindelse og gøre hvad der er nødvendigt til at blokere adgang.

Gnid mærker

Rotter og mus har olieagtig rest i deres pels og efterlade rub mærker langs baseboards af et hjem, hvor de ofte rejser. Ligesom andre metoder, disse fedtet gnide hjælpe mærker med at spore ruten gnavere kan bruge til at navigere. Mærkerne er særligt fremtrædende på ethvert sted, hvor de er nødt til at klemme sig igennem, ofte nær Indgangspunktet.

RodoTrak

RodoTrak (rodotrak.com) er en pest control produkt, der giver mulighed for boligejerne at se fodspor af mus, rotter eller andre dyr i en UV-lys. Stationerne er som lille mus huse fyldt med et pulver, der gnavere gang i og derefter spore på deres fødder rundt i hjemmet. Deaktivering af de overhead lys og tænde et lys som en sort lys UV er alle gnaveres trin synlige. De tunge fodspor viser områder med høj trafik og indgangspunkter er indlysende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com