Hvad er den bedste metode til tyndere Latex maling?

December 4

Hvad er den bedste metode til tyndere Latex maling?

På trods af dens navn antyder det er afledt af en gummitræ, er latex maling vandbaseret. De fleste latex maling er primært vand med tilsat bindemidler, normalt akryl eller vinyl akryl. Tilføjet pigmenter giver latex maling sin farve. Over tid, kan latex maling klumpe eller tykkere, selvom opbevares korrekt. Udtynding malingen hjælper med at levere en jævnere ansøgning. Nogle sprøjtepistoler kan også anbefale tyndere selv nye maling for at undgå træsko, selv om forskellige modeller bruger forskellige nøgletal for udtynding. Som en vandbaseret maling er vand den nemmeste og billigste måde at tynde latex maling.

Instruktioner

•Pour en halv-gallon af malingen i et separat spand. Dette forhindrer dig i overdrevent udtynding af hele gallon og tillader dig at justere maling-til-vand-forholdet.

•Mix en halv kop af stuetemperatur vand ned i spanden hældt maling og rør grundigt.

•DIP maling omrører ind i spanden og trække op. Watch som malingen drypper fra stokken. Hvis klots forblive eller maling ser meget tyk, tilføje en anden kvart kop vand.

•Test maling igen. Hvis det ser stadig alt for tyk, tilføje en anden kvart kop vand. Hvis malingen er dryppende ned af stokken meget hurtigt og ikke stikker, er det for tynd. Hæld om en kop af ufortyndet maling i spanden og rør. Anslå beløbet, så du ikke ødelægge din måling cup.

•Paint eller spray et testområde, når du er tilfreds med fortyndet maling. Være opmærksom på hvor godt det holder til væggen og tørrer. Klumpet maling eller maling, der ikke primært tørre i en time angiver malingen stadig er for tyk, mens løbende maling, der tørrer næsten øjeblikkeligt er overdrevent tyndet. Justere vand for at male forhold, hvis det er nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Tjek din maling spray gun instruktioner på tyndere latex maling. Mange har anbefalet nøgletal. Hvis det er tilfældet, Følg sprøjtepistol producentens anbefaling.
  • Husk at du kan altid tilføje mere vand, men du kan ikke tage vand ud af fortyndet maling. Tilsæt vand konservativt og teste før du tilføjer mere.
  • Kommercielle latex maling fortynder er også tilgængelige på hardware eller maling butikker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com