Hvad er den bedste Spray til at slippe af med myrer?

January 30

Hvad er den bedste Spray til at slippe af med myrer?

Myrer er meget almindelig hus skadedyr, ind i boliger på udkig efter mad, vand og husly, ifølge University of Minnesota udvidelse hjemmeside. Den bedste måde at slippe af med myrer helt er at ødelægge reden, men sprays bidrage ofte til at afskrække aktivitet inde i hjemmet.

Vegetation

Sprays permethrin, carbaryl eller acephat arbejde godt på græsplæner og haver, ifølge den filtypenavnet University of Minnesota. Sættetid området grundigt for de bedste resultater.

Bygninger

Spray foundation og omkredsen af hjem til at holde myrerne ind fra udenfor reder. Muligt sprays til dette formål indeholder permethrin, bifenthrin og carbaryl.

Inde i

Sprøjtemidler kan ikke virker så godt som lokkemad eller stoffilterstøv inde i hjemmet, ifølge Ohio State University udvidelse hjemmeside. Prøv permethrin, cypermethrin eller tralomethrin spray indendørs. Spray ikke tællere, spise områder og overflader, børn og dyr har adgang til.

Tips

Ansætte en exterminator at fjerne store skadedyrsangreb. Få myrer identificeret på din lokale county udvidelse kontor. At vide, hvilke arter du behandler kan hjælpe dig med at lokalisere mad præferencer eller problemområder og vælge den bedste spray.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com