Hvad er den bedste tætning til brug på Cement?

July 3

Hvad er den bedste tætning til brug på Cement?

Cement er afgørende for en række erhvervs- og boligejendomme byggeprojekter. Indkørsler, garager og hjem fundamenter er alle ofte bygget ved hjælp af cement blandet med sand og vand. Caulk sæler huller mellem beton og andre materialer. Det forsegler også revner, der vises over tid. Ved hjælp af den rigtige caulking for jobbet sikrer, at din caulk vil skabe en lufttæt forsegling og vare så længe som muligt.

Behovet for Caulking

Selv med de forebyggende foranstaltninger er revner i cement fælles. Portland Cement foreningen bemærker, at beton skrumper som det tørrer. Denne proces medfører undertiden revner. Pres, som den opleves af dit hjems foundation, kan også forårsage revner. Over tid hober fugt sig op i revner. Denne fugt fryser i koldt vejr, forårsager revner at udvide. Caulking beskytter din cement ved at forhindre revner i at få bredere. Tætning mellem cement og en anden overflade, såsom en garage væg, forhindrer fugt oprustning inden for anlæggets sømme og giver sømmen en mere strømlinet og æstetisk tiltalende udseende.

Type af Caulk

Urethan eller polyurethan caulk virker bedst for sealing revner og huller i cement, ifølge The Family Handyman hjemmeside. Urethan caulk er fleksible, vandtæt og holdbart nok til at modstå ydre pres, såsom ekstreme temperaturer, fugtighed og hurtige temperaturændringer. Du kan købe traditionelle urethan caulk eller polyurethan caulk--en urethan caulk, der indeholder polymer additiver til ekstra fleksibilitet.

Forberede området

Før du begynder caulking, forberede området ved børstning væk løs stykker af beton, snavs og andet snavs med en stålbørste. Hvis kløften eller knæk indeholder gamle caulking, skrabe den gamle caulk væk med et barberblad. Bruge en caulk skyllemiddel til at fjerne genstridige, tørret på områder af caulk. Hvis du undlader at rydde gamle caulk og andre rester fra revner og huller i beton, din nye caulk vil ikke holde sig ordentligt til overfladen og vil ikke give din cement med den beskyttelse det har brug for.

Tætning

For de bedste resultater, bruge en caulk pistol og holde pistolen på en 45-graders vinkel, når anvende caulk. Hvis kløften eller knæk du skal fylde er større end 1/4 tommer, skal du indsætte en skum backer stang ind i hullet før caulking. De amerikanske Department of Energy bemærker, at caulk er mest effektiv, når den når bunden af en åbning. Backer stangen fylder det åbne rum samtidig give urethan caulk en overflade som skal overholde. Korrekt anvendt urethan caulk kan vare 10 år eller længere, men når det begynder revner og peeling, det skal udskiftes.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com