Hvad er den bedste ting at sætte på stoleben at forhindre skrabe af trægulv?

November 13

Trægulve er let ridset af stole skubbes ind og ud fra et spisebord. Om gulvet er laminat eller hårdttræ, skal du beskytte gulvet mod skader fra bunden af stoleben, som kan have metal hjul, træ bunde eller plastkapsler.

Snavs oprustning

Metal hjul, plastkapsler eller nøgne træ stoleben kan ikke være den direkte årsag til en ridse i hårdttræ gulv---i mange tilfælde, det er snavs oprustning på den etage, der kan ridse overfladen. Snavs er grynet, og når du flytter stolen, snavs under stol benet vil flytte hen over gulvet og kan forårsage lys til mellemstore ridser i gulvet.

Følte stof

Filt materiale skæres til størrelsen af bunden af stol benet er den bedste ting at bruge på stoleben, der vil sidde direkte på træ gulve. Filt er bløde og vil glide langs gulvet i stedet for forårsager friktion, som vil sætte små ridser i gulvet. Du kan lave din egen følte puder og anvende filt på stol benet ved hjælp af stærke lim.

Følte Caps

Hvis du ikke ønsker at gøre din egen følte tips til stoleben, kan du købe følte glider. Der er to typer af filt glider. En er en tap på version, hvilket betyder, at det har et hul eller en cylinder, der passer over stol ben. Bruge en hammer til at trykke det, indtil det er sikkert på benet. Anden typen af filt glide er en negle-på glide. Et søm stikker ud af den ene side af glide, og du kan bruge en hammer for at nagle de følte glider til bunden af stol benet.

Advarsler

Brug ikke gummi eller hård plastik ben glider på stole at sidde på trægulv. Selvom gulv nedenunder stol benet er helt frie for snavs oprustning, kan disse hårde glider forårsage ridser i gulvet eller forlade en kedelig mark på finish, hvis de er flyttet hen over gulvet, mens en person sidder i stolen og flytte det ind eller ud fra en tabel.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com