Hvad er den gennemsnitlige Kilowatt brug på køleskabe?

June 25

Hvad er den gennemsnitlige Kilowatt brug på køleskabe?

Enten på grund af bekymring over global opvarmning eller husholdningsbudgettet, er det tid til at reducere energi krav i hjemmet. En måde at reducere energiforbrug er at vide, hvor mange kilowatt apparater som dit køleskab bruger. Ifølge Power Scorecard, køleskabet typisk tegner sig for 20% af din boligs energiforbrug.

Pre-1986

Når forsøger at fastslå din specifikke køleskab energiforbrug, skal du kende dens omtrentlige alder. Dette er fordi apparater lavet før 1986 ikke var bygget til høj effektivitet. Ifølge Mr. Electricity til lagring af elektricitet, kan en ældre model 18 cf køleskab bruge så meget som 1400 kWh pr. år.

Post-1986

Efter 1986, og i endnu højere grad efter 2001, blev køleskabe bygget med et bestemt øje mod energieffektivitet. Mr. Electricity siger den samme størrelse køleskab (18 cf) bygget for nylig bruger kun 350 kWh i et givet år. Dette repræsenterer en 75-procent reduktion i energiforbruget. Denne energibesparelser betyder, at dit køleskab har potentiale for at betale dig tilbage til udgift i så lidt som to år.

Tips til at reducere brug

Hvis du ikke har midlerne til at erstatte dit køleskab nu, er der nogle skridt du kan tage for at reducere den energi, den bruger. Hjem Tips anbefaler at termostaten til 37 grader i afsnittet afkøling og 3 grader i fryseren, forlader to inches af plads omkring apparatet til at give den "afkøling" plads,"forsegle positionering det så langt væk fra varmekilder som muligt, slå ismaskinen og sørge for alle døre korrekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com