Hvad er den gennemsnitlige levetid for mikrobølgeovne?

November 23

Hvad er den gennemsnitlige levetid for mikrobølgeovne?

For et apparat, der fik en stenet start, mikrobølgeovnen er en udbredt og must-have gadget for mange moderne køkkener. Over har 90 procent af amerikanske hjem dem, hus og have magazine. Apparatet leveres i en række størrelser og funktioner men har en forholdsvis kort levetid. Forberede til shop salg til at strække din dollar den længst når du udskifter en mikrobølgeovn i dit køkken.

Historie

Den første kommercielle mikrobølgeovn blev produceret i 1954 af Raytheon Corporation, og den første indenlandske mikrobølgeovn blev løsladt kort tid bagefter, i 1967 af Amana. Dette countertop, 100-watt ovn var mere teknologisk avanceret end forgængeren kommercielle, koster under $500 og markerede begyndelsen af accept af mikrobølgeovn anvendelse i boliger.

Gennemsnitlig levetid

Mikrobølgeovne har et af de korteste levetid af blandt almindelige apparater, omkring ni år, ifølge en undersøgelse foretaget af National Association for bygherrerne. Der er flere dele, der kan forårsage en mikrobølgeovn til midlertidigt defekt, mest almindeligt sikringen. Men det er levetiden for magnetron eller transformer, de to enheder, der regulerer mængden af stråling flow til madlavning, der påvirker levetiden for en mikroovn.

Forberedelsen til Erstat

I betragtning af sin korte levetid, nøje overveje, hvor meget apparatet bruges. Tænke over din sympatier og antipatier i din nuværende model før du køber en ny. Overveje hvor let eller svært det var at rense delene. Hvis den tidligere model var vanskeligt at program, kigge efter en mere brugervenlig model med dit køb. Også, tænke på funktionerne i mikrobølgeovnen, om, hvorvidt du har brug for mere eller mindre i apparatet.

Prisklasse og typer

Mikrobølgeovne varierer i pris afhængig af deres type og funktion, som i 2011. Køkkenbordet modeller spænder i pris fra $50 til $450. Indbygget modeller er godt for køkkener, der er korte på bordplads og spænder i pris fra $200 til $1.100 op til $2.000 med en konvektion funktion. Over-the-range mikrobølgeovn tjene dobbelt told også fungerer som en sikkerhedsventil. Skuffe mikrobølgeovn tilbyder bekvemmeligheden for at holde maden varm plus et moderne look med en prisseddel på $800.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com