Hvad er den gennemsnitlige lille badeværelse Remodeling omkostninger?

December 4

Hvad er den gennemsnitlige lille badeværelse Remodeling omkostninger?

Et lille badeværelse undertiden behov lidt opdatering for at gøre det ikke kun føler større, men også for at gøre det føles som en del af hjemmet. Små badeværelser er mindre omkostningskrævende at remodel i forhold til en master badeværelse, men omkostningerne afhænger af faktorer såsom omfanget af ombygninger job, VVS- og dekorationer. Som med enhver remodeling projekt, få tilladelse fra byen planlægning eller opbygge office og sørg for, at der ikke er nogen specifikke bygningsreglementer, som dit badeværelse skal opfylde for at blive godkendt.

Maling og forsyninger

Maleriet er en hurtig metode til at opdatere og forny et badeværelse i nød. Du kan gøre maleriet dig selv eller leje en professionel maleri service. Mest indlysende behov for levering til et maleri projekt er maling, men ikke lige nogen maling. Badeværelser kræver latex halvblank maling med en meldug-resistente formel til at forhindre skimmelvækst bag og på toppen af malingen overflade. Fra offentliggørelsen tid, den gennemsnitlige gallon af denne type maling starter ved $20. Oven på malingen, sig selv, skal du male ruller, pensler, en kantning værktøj, maler tape, presenninger og en maling bakke.

Fliser og gulvbelægning

Du skal fjerne forældede eller mugne gulv og fliser i en remodeling projekt. Sten og keramiske fliser er alsidig og holdbar gulvbelægning optioner, men de er dyre både produkt omkostninger og arbejdskraft. Et billigt alternativ er vinyl, men du skal bruge en høj kvalitet vinyl til at opnå det look og holdbarhed af flise uden omkostninger. Den gennemsnitlige vinyl gulvbelægning spænder fra mindre end $1 til mere end $12 per kvadratfod, ifølge Lowe's.

Vanities, badekar og toiletter

Hvis badeværelset er stærkt forældet, store Kampprogram som forfængelighed, skal bøtter og toiletter udskiftning samt. Måle plads i badeværelset, før prissætning store Kampprogram, fordi medmindre du har til hensigt at fjerne vægge og udvide badeværelset, din nye armaturer skal være samme størrelse som de gamle. Fra offentliggørelsen tid, kan du forvente at betale mere end $400 for nye, grundlæggende badekar, op til $300 for et toilet, og fra $70 til mere end $400 for en forfængelighed. Når du udskifter alle de store kampe i et badeværelse, købe lignende stilarter, så badeværelset koordinerer godt.

Hardware og tilbehør

Ændre hardware og tilbehør kan opdatere et badeværelse uden de høje omkostninger ved at erstatte store Kampprogram. Udskiftning af en hane, for eksempel, er en hurtig opdatering, der gør en stor forskel i badeværelset. Den gennemsnitlige udgift for en badeværelse hane varierer fra $20 til mere end $200 pr publikation tid. Den stil, størrelse og materialer faktor i omkostningerne. Opdatere andre hardware i badeværelset, såsom håndtag, lys skifter, belysning og spejle er ekstra omkostninger en boligejer kan forvente at skulle betale i et badeværelse remodeling. Når på et meget stramt budget, prøve at fjerne hardware stykker og malerarbejde dem som et alternativ til at erstatte hardwaren helt.

Fakta og tal

Omkostninger til badeværelse remodeling vil variere afhængigt af omfanget af remodel og faktiske størrelse af badeværelset. I "Remodeling" magazine 2010-11 Versus værdi omkostningsrapport, gennemsnittet for en midscale, var fuld badeværelse remodel cost en boligejer $14.000 til mere end $18,000, afhængigt af området hjem placeret. Denne remodel inkluderet en 5-af-7-fods badeværelse med en komplet renovering af interiøret. Værdien af at remodel, dog var kun anslås ved bare mere end $10.000 til det nationale gennemsnit, hvis boligejer skal sælge hjem efter remodel var komplet. I 2008 anslået "forbrugerrapporter" det nationale gennemsnit for et badeværelse omforme på $10.000 til midscale og $25.000 for high-skala remodels.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com