Hvad er den grønne mug på min Salami?

February 10

Skimmel udvikler ofte på fødevarer som frokost kød og hårde salami. Mens nogle former for skimmel ikke er skadelige, indeholder andre farlige mykotoksiner, der kan gøre dig syg hvis de indåndes eller indtages. Skimmelsvamp kan have tynde rødder vokser alle i hele fødevarer, så maden bør smides væk at undgå sundhedsskadelige virkninger. Nogle typer af salami er sikkert at spise efter mug er visket væk.

Identifikation

Mold er mikroskopiske svampe, der formerer sig ved sporer, der transporteres på vinden, af insekter eller gennem vand. Mange celler findes i mug og kroppen af mug på fødevarer omfatter rod tråde, en stilk og reproduktive sporer på stilke. Når din mad forme, er sporerne ansvarlig for farven på formen. Mug kan være kun på overfladen af mad eller kan have dybe root tråde inde i maden. Omkring disse root tråde er hvor giftige stoffer er fundet.

Effekter

Salami, der har skimmel kan have fuzzy vækst i overfladen. Fødevarer, der er saltet eller har høje sukkerindhold som salami, bacon og bologna ofte udvikle mug selv i de kolde temperaturer inde i dit køleskab. Ifølge United States Department of Agriculture, kan nogle typer af skimmel forårsage allergiske reaktioner og luftvejsproblemer. Mykotoksiner er giftstoffer, som kan forårsage alvorlige sygdomme hos visse mennesker.

Potentielle

Nogle typer af salami såsom italiensk eller østlige europæiske salami har en belægning af mug på dem på indkøbstid, der er sikre at forbruge. Mange hårde salamis, at udvikler mug er sikkert at indtage efter aftørring eller skrubbe mug fra overfladen af kød. Ikke spiser noget mad, der er ildelugtende skimmel. Salami og andre tørre tørret kød har et højt indhold af natrium, der holder deres hylde-stabil, selv om et tyndt lag af mug er synlige på overfladen.

Advarsel

Alle fødevarer, der har et højt vandindhold som blød ost, yoghurt og creme fraiche kan have skimmelvækst under overfladen. Kassér disse typer af fødevarer med skimmelvækst. Syltetøj, frugtgelé, brød, kogte kød, fjerkræ, bacon, frokost kød, hotdogs og kogte fødevarer opbevares i køleskab bør også være kasseret. Hårde salami og hårde oste er sikkert at spise efter mug er fjernet. Undgå at snuse eller lugte mug på fødevarer, da dette kan forårsage allergiske reaktioner hos følsomme personer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com