Hvad er den ideelle størrelse for en Home Theater værelse?

October 21

Den ideelle størrelse for din hjemmebiograf vil afhænge af størrelsen af din tv- eller projektion skærm, hvor mange mennesker du forventer at plads i rummet, og om pladsen vil være dedikeret udelukkende til hjemmebiograf eller som en multi-purpose underholdningslokale. Brug disse strategier til at planlægge din hjemmebiograf plads.

Bestemme størrelsen på dit TV

Society of Motion Pictures og tv-teknikere anbefaler en 30-graders betragtningsvinkel for at se video fra opholdsområdet. Vinklen starter ved det punkt, hvor du sidder og udvider som en trekant til punkter på venstre og højre side af TV-eller projektion. Snarere end at gå ind i en masse geometri, betyder det simpelthen, at den optimale afstand fra din opholdsområde til dit tv bør være 1,9 gange bredden på tv'et. Hvis du overvejer et 42-tommers fladskærms-tv, bør den præcise afstand fra TV til din pladser være ca 80 inches, hvilket er 6 fod 8 inches.

Højttalerplacering

En grundlæggende 5.1 hjemmebiograf audio setup kræver to stereohøjttalere flankerende TV, en centerhøjtaler på kanal over TV til at levere dialog, to bageste kanal højttalere lige bag og lidt over opholdsområde med en 45-graders vinkel til seerne, og en subwoofer til at levere dyb bas. Placering af subwooferen betyder ikke noget for meget, da den lavfrekvente lyd er retningsbestemt. Men de forreste kanal højttalere, for at få sande stereo separation, skal være mindst 10 fødder fra hinanden. De bageste kanaler skal være mellem 1 og 5 fødder bag fremviserområdet, afhængigt af deres størrelse og potens funktioner.

Andre møbler, dekorationer og tilbehør

For nogle hjem teater lidenskabelig, kan opholdsområdet være så simpelt som en sofa eller futon flankeret af et par let hvilestol stole. Andre kan kræve folde pladser som fundet i biografer. I den tidligere situation, du kan omarrangere værelse efter behag, men teater pladser skal være stukket. Alt andet i rummet skal i så fald placeres rundt om de permanente pladser, som kunne begrænse dine muligheder.

Hvis din hjemmebiograf skal også bruges som en gaming værelse, overveje, hvor du vil gemme eller vise gaming stole samt hardware og medier lagerplads til dine film, musik og spil samlinger. Hvis dit værelse ikke er omsluttet af drywall, medier opbevaring enheder foran træpaneler kan bidrage til at forbedre akustik, som kan gulvtæppe eller trægulv, men lagerenheder optager gulvplads. Du skal planlægge højttalerplacering og placeringen af dit TV og elektroniske komponenter før du tilføjer for mange bogreoler af medier opbevaring.

Før du konfigurerer alt på cement eller slab gulvbelægning, overveje at installere tæppe, som forbedrer akustik. Næste gang du går i biografen, køre din hånd langs væggen i teatret. Du kan blive overrasket over at opdage, det er dækket af tæpper. Dette er gjort for at forbedre Surround Sound giver en mere realistisk lydoplevelse. Den samme teknik kan arbejde i dit hjem, hvis du dækker nøgne etager, før du begynder at installere udstyr.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com