Hvad er den indre temperatur i et køleskab?

January 23

Den indre temperatur i et køleskab er med til at bestemme kvaliteten af dine følsomme fødeemner. Når du vælger en temperatur i dit køleskab, skal du straddle linje mellem bevare dine fødevarer og over køling varerne. Hvordan du justere den indre temperatur i et køleskab afhænger af dens mærke og model; men at køleskabet til den ideelle temperatur er universel for følsomme fødevarer.

General temperatur

USDA Food Safety and Inspection Service tyder på et køleskab bør opretholde en temperatur på 40 grader Fahrenheit eller lavere. Denne temperatur sikrer fødeemner ikke dyrker bakterier, som bakterier trives i temperaturer over 40 grader. Sørg for, at dit køleskab har en indre termometer til at overvåge dens temperatur; en standard udendørs termometer maa, dog anvendes.

Friske frugter og grøntsager

Friske grøntsager typisk kræver en højere luftfugtighed end fundet i de generelle rum i køleskabet, mens frugter kræver lavere luftfugtighed. På grund af dette har køleskabe typisk en skarpere eller fugtighed-kontrollerede skuffe for følsomme fødeemner. Hvis du ikke har et specialiseret rum, holde grøntsager i plastikposer og frugt på et fad.

Fødevaresikkerhed

Hvis den indre temperatur i et køleskab er højere end 40 grader Fahrenheit i mere end to timer, begynder skadelige bakterier at vokse. Fastholdes en lav køleskabet temperatur er afgørende for fødevaresikkerhed, kan bakterier også vokse selvom køleskabet er under de anbefalede temperatur. En fordærv bakterie opstår, når mad er uspist og venstre for at udvikle fordærv bakterier.

Opbevaring gange

USDA Food Safety and Inspection Service tilbyder en liste over anbefalede opbevaring gange for almindeligt kølede fødevarer. Opbevaringstid for kød varierer alt efter om kødet er kogt eller rå. For eksempel kan fuldt kogt skinke udsnit gemmes til fire dage mens rå skinke kan sidste to dage.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com