Hvad er den keramiske fliser, der har de ru kanter?

April 8

Hvad er den keramiske fliser, der har de ru kanter?

Typen af keramiske fliser, der har skarpe kanter kaldes Pietra D'assisi fliser. Den ru kanter og overflade er mejslet for at simulere en rustikke sten indretning. Fliser bruges ofte til gulvbelægning eller på vægge. Pietra D'assisi fliser er lavet af porcelæn ler, der er glaseret og producere mindre farvevariationer fra flise til flise. Fælles Pietra D'assisi flise figurer omfatter rhombus, rektangel og kvadrat.

Egenskaber

Pietra D'assisi flise er en fælles valg af indretning, fordi porcelæn fliser absorbere mindre end 0,5 procent vand og er meget modstandsdygtige. De modstår frost og spænde ikke i udendørs steder. Disse fliser er meget sværere end ikke-porcelæn fliser og også modstå slid og ælde fra tunge mund trafik. Glasuren har tendens til at bringe ud tekstur og subtile farvevariationer på hver flise.

Farver

Jordovn toner udgør farvepaletten for Pietra D'assisi flise. Mørk, rødlig-tonet fliser kan være ideel til udendørs terrasser og terrasser, som supplement til terra cotta tagsten og store plantageejere. Lidt lysere, broget, brun-tonet fliser kan formidle en elegant, marmor-lignende kvalitet til gulve og tilbage stænk. Lysere mandel og cremede farver lyse op i et område, afspejler naturligt dagslys omkring et rum og skabe en ekspansiv følelse. Matchende fuger farver tjene til at skabe en følelse af kontinuitet til en flisebelagt plads.

Trim pakker

Pietra D'assisi flise design omfatter ofte trim pakker til vægge og gulve. Næb trimmer er trekantede stykker af fliser der er monteret på toppen af en væg hjørne til en formel, dekorative finish til en flisebelagt væg. To-dimensionelle V-cap trims indhyllingsafstand en væg hjørne, giver kontinuitet for flad kørsler af V-cap trim stykker, at dekorere toppen og bunden af en væg. Bull-nosed og klippe-hjørnet trims give gulvet overgange mellem værelser og rundt om hjørner.

Bruger

Holdbarheden af Pietra D'assisi flise gør den velegnet til både kommerciel og hjem brug. Det bruges ofte om køkken og badeværelsesgulve, vægge og tilbage stænk, bordplader og som bruser og bad karbad trims. Denne type af fliser kan også bruges i indendørs eller udendørs pool og spaområder samt på gårdhaver og terrasser. Mens porcelæn flise er glaseret, forhindrer den teksturerede overflade mennesker glider på det når flisen bliver våd.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com