Hvad er den korrekte afstand for keramiske fliser?

August 21

Keramiske fliser og naturlige sten anlæg har flere ting i fælles, ikke mindst er injektionsmørtel leddene. Selvom ikke alle installationer skal injektionsmørtel leddene, giver de et ekstra element i form af overordnede æstetik, med en vifte af farver at vælge imellem. Hvad angår størrelsen af injektionsmørtel joint går, mens der er henstillinger, er der ikke set-sten retningslinjer, der er bestemmende for faktiske bredde.

Overordnede anbefalinger

Da de fleste fliser varierer lidt i deres ansigts dimensioner, tommelfingerreglen er: For hver sekstendedel af en tomme i forskellen mellem to samme størrelse fliser, skal du bruge en tre-sekstende-tommer-dækkende injektionsmørtel fælles, med en anden tre sekstendedele tomme for hver yderligere sekstendedel af en tomme i forskel. Jo større den fælles, jo mere det skjuler størrelse forskelle.

Mosaikker

Keramiske mosaikker er normalt fremstillet og installeret i en ark format. Forudbestemte leddene er normalt omkring en ottendedel af en tomme, men du kan sprede leddene bredere, hvis det kræves af en installation--som når et gulv er bare lidt ud af pladsen, og du skal udgør en fjerdedel af en tomme i 10 fod. I dette tilfælde kan du skære ark med en hobbykniv og sprede fliser ud en smule.

Slæbt væg flise

Fire-tommer væg flise er fremstillet med kabelsko på siderne af flisen. Disse lugs er beregnet til butt op mod kabelsko på andre fliser, tvinger en afstand af mindst en sekstendedel af en tomme mellem fliserne. Dette er, hvor udtrykket stabling flise kommer fra, som du normalt starter vægfliser i bunden af anlægget og stak dem på toppen af og ved siden af hinanden som du arbejde din vej op ad væggen.

Andre overvejelser

Fordi der er ingen hårde retningslinjer dikterer den faktiske størrelse af injektionsmørtel leddene i din installation, kan du ændre dem efter forgodtbefindende, afhængigt af dine præferencer. Den overordnede idé er at jo mere ensartet fliser, jo strammere joint kan du køre, med den gennemsnitlige injektionsmørtel fælles et sted mellem tre sekstendedele af en tomme og en fjerdedel tomme. Noget større end det er normalt forbeholdt Natursten fliser med deres betydelige størrelsesvarianter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com