Hvad er den korrekte Counter dybde for fliser med kanter?

September 25

Hvad er den korrekte Counter dybde for fliser med kanter?

Counter top fliser kommer i en bred vifte af former og størrelser samt et bredt udvalg af tykkelser. Uanset den række fliser at vælge imellem, er det ret simpelt at finde ud af den korrekte counter dybde for fliser med kanter.

Keramiske fliser

En traditionel 4-tommer counter top flise (også kendt som "fire-og-en-kvartal flise") med bullnose kanter er ca 3/16-inch tyk. Mulighed for denne tykkelse sammen med den tynde-sæt mørtel seng, som vil være ca 3/16-inch tyk så godt. Læg disse to tal til underlaget (enten en mørtel seng eller cement board), der er typisk 1/2-tommer tyk og du ender op med 7/8-inch samlet tykkelse, herunder flisen, den tynde-sæt og substrat.

Porcelæn fliser

Porcelæn fliser er også mere tætte end keramiske fliser, mere holdbare og typisk tykkere. En typisk porcelæn flise er 3/8-tommer tyk, men dette kan variere så check med din leverandør. For porcelæn tilføje fliser 3/8-inch for tykkelsen af flisen samt 3/16-inch for tynd sæt mørtel seng og en yderligere 1/2-inch til underlaget. Den samlede tykkelse med en porcelæn flise counter er 1-1/8-inch.

Stone flise

En Natursten fliser som kalksten, skifer eller endda granit fliser er typisk 1/2-inch tyk. Tykkelse kan variere, tjekke med din lokale leverandør. Tillad 3/16-inch for tynd sæt seng sammen med 1/2-inch til flisen og 1/2-inch til underlaget. Den samlede counter tykkelse med en Natursten fliser er 1-3/16-inch.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com