Hvad er den korrekte højde for badeværelse væg Sconces?

November 25

Tilføje belysning i badeværelset er mere end bare at sætte op et lys i loftet. Væg sconces øge mængden af lys i badeværelset. Disse lysarmaturer skal være høj nok til at undgå en fare for dit hoved, men lav nok til at kaste lys på værelset. Find den rigtige højde til at installere din væg sconces, så de kastede den rigtige mængde af lys i dit badeværelse.

Hvor kan man bruge væg Sconces

Bruge væg sconces i et badeværelse af praktiske og dekorative grunde. Lys i sconces afspejler væk fra loftet, giver bløde, omgivende lys i rummet. Sconces er dekorative og bør matche resten af indretningen i badeværelset. Traditionelt, er væg sconces placeret på hver side af spejlet i et badeværelse til at give tilstrækkelig belysning mens du bruger spejlet.

Højden af væg Sconces

Højden af væg sconces vil afhænge af mennesker, der bruger badeværelset. Ideelt set bør sconces i øjenhøjde. I badeværelser til børn, denne regel skal ikke gælde, og sconces skal indstilles i højden til almindelig brug - 66 inches fra jorden til midten af armaturet. Hvis sconces er den eneste belysning kilde rundt spejl, sæt dem i ansigtet højde - omkring 60 inches fra jorden.

Bredde mellem Sconces

Hvis du installerer sconces på hver side af spejlet i badeværelset, skal du bruge midten af spejlet for at bestemme afstanden mellem sconces. Sted sconces mellem 18 og 20 inches på hver side af midterlinien af spejlet. I badeværelser hvor du vil installere flere sconces end to flankerende spejlet, bruge en afstand af 36 til 40 inches mellem sconces, og opretholde den samme afstand mellem sconces hele værelset til en jævn fordeling af lys.

Forholdsregler

Vælge wall sconces designet til brug i badeværelser. Badeværelse sconces er specielt forseglet for at forhindre vand fra siver ud i de elektriske komponenter af sconce. Kontrollere lokale bygningsreglementer for at sikre sconce opfylder nødvendige koder. Overvej at installere glødepærer i sconces. Fluorescerende lys kan gøre ansigtet vises vasket ud. For kvinder, kan dette resultere i anvendelsen af for meget makeup mens du ser dig selv i spejlet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com