Hvad er den korrekte højde for barstole?

August 24

Mens der er en standard højde kendt som bar højde, der er andre højder bruges til barstole til andre formål. 30 inches er standard højde af din basic bar afføring, men du måske foretrækker en højere eller kortere skammel for bar eller ø i dit køkken. I så fald skal den korrekte højde afhænger af, der vil blive siddende på afføringen og højden af din bar område.

Barstole højder

Mest er barstole bygget til den gennemsnitlige bar, som er 40-42 inches tall. 30 tommer afføring sætte sitter's knæ 10 til 12 inches under læben af baren, som er den mest komfortable ordning for den gennemsnitlige størrelse person. Medmindre du er virkelig høje eller virkelig kort sagt, du bør finde en bar afføring i denne højde, kombineret med en fod bar mellem sæde og gulv, er temmelig komfortabel, og lægge ikke for meget pres på ryggen på dine lår.

Taller afføring

Taller afføring, enten 34 eller 36 tommer afføring, er højere og højere barer. Folk seks fødder og højere kan være ubehageligt på en 30-tommer bar afføring fordi deres længere ben ikke passer så godt under bordet. 30-tommer bar afføring er standard, fordi det passer godt med fremstillings standard for køkkenborde, der typisk er omkring to inches højere end en bar, men barer og køkkenborde bliver højere, og 36-tommer taburet er også ved at vinde popularitet. Ifølge 4barstools.com har 36-tommer taburet en mere elegant udseende, samt, som yderligere kan forklare sin popularitet.

Kortere afføring

Fireogtyve tommer bar afføring er et glimrende valg for børn. Det er det helt rigtige højde for deres kortere arbejdsområder og dens kortere ben. Kortere afføring er et godt valg for kunstnere, der arbejder godt i denne højde, og også for folk der kan lide at tilbringe deres tid fifle i garagen på en arbejdsbænk. Denne størrelse er nyttigt, fordi det er også nemmere at sidde og stå flere gange uden at føle som om du er bogstaveligt talt klatre op og ned; Det gør det også et godt valg for en mad prep område i køkkenet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com